Οι βασιλικοί της Ταϊλάνδης εκτελούν τελετουργίες Makha Bucha και κινεζικής Πρωτοχρονιάς στο Dusit Palace

Μπανγκόκ -

Στις 07:35 π.μ., στις 10 Φεβρουαρίου 2024, οι Βασιλικές τους Μεγαλειότητες, ο Βασιλιάς Vajiralongkorn και η βασίλισσα Suthida προχώρησαν στη βίλα Ambara, στο παλάτι Dusit, στην Μπανγκόκ, για να πραγματοποιήσουν τελετουργίες ως μέρος της Ημέρας Makha Bucha και του φεστιβάλ της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της βουδιστικής τελετής, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς άναψε κεριά και μπαστούνια, στη συνέχεια τα πρόσφερε στο Αποτύπωμα του Βούδα σύμφωνα με τις βασιλικές παραδόσεις σε διάφορους ναούς.

Οι ναοί περιελάμβαναν τους Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, Wat Bowonniwet Vihara, Wat Benchamabophit Dusitvanaram, Wat Ratchabophit Sathit Maha Simaram, Wat Ratchapradit Sathitmahasimaram, Bangkok και Wat Nives Dhammaprachit, Phrathayaon.

Στη συνέχεια, στις 08:01 π.μ., οι Μεγαλειότητες τους ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα κατέβηκαν στον μπροστινό χώρο της βίλας Ambara, ή της βασιλικής έπαυλης, για να συμμετάσχουν στην επίδοση των πλακών για το φεστιβάλ της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς και η Αυτή η Βασιλική Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έκαψαν ασημένιο χαρτί και χρυσό χαρτί ανάλογα με την περίσταση και στη συνέχεια ανέβηκαν στη βίλα Ambara.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.