Το Soho Town Pattaya γιορτάζει τη 12η επέτειο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του κινεζικού νέου έτους

Πατάγια -

Στις 10 Φεβρουαρίου 2024, το Soho Town, ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Πατάγια, σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο - τη 12η επέτειό του - με μια μεγαλειώδη γιορτή που συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Ιδρύθηκε από τον κ. Pheerapong Hanyaraphiphong, το Soho Town καθιερώθηκε ως ορόσημο της Chinatown με στόχο την ενίσχυση του τουρισμού στην Pattaya. Ο κ. Pheerapong δήλωσε στον συνδεδεμένο Τύπο ότι ο χώρος σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην προσέλκυση ξένων τουριστών, ιδιαίτερα από την Κίνα, παρά το χαμηλότερο προφίλ του μεταξύ των Ταϊλανδών επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια του Covid-19, όπως και μεγάλο μέρος της Πατάγια, η περιοχή δυσκολεύτηκε και σιώπησε λόγω έλλειψης τουριστών, αλλά κατάφερε να επιβιώσει από την καταστροφή των περιορισμών και των κανόνων του Covid για πάνω από δύο χρόνια και τώρα είναι απασχολημένη κάθε βράδυ και έχει αναρρώσει πλήρως.

Για τον εορτασμό της διπλής περίστασης, ο εορτασμός της επετείου του Soho Town ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση - τον μεγαλύτερο χορό των δράκων στην Πατάγια, που εκτείνεται σε εντυπωσιακά 52 μέτρα. Οι γιορτές συνεχίστηκαν με συναρπαστικές παραστάσεις χορού λιονταριών που παρουσιάζουν τέσσερα διαφορετικά στυλ και ένα μαγευτικό σόου που αλλάζει το ανθρώπινο πρόσωπο.

Σε στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος του δεύτερου δρόμου Pattaya, το Soho Town περιλαμβάνει πάνω από 6 rais και χωρίζεται σε τέσσερις διακριτές ζώνες. Η Ζώνη 1, η Chinatown, διαθέτει μια απολαυστική σειρά από κινέζικα εστιατόρια ως κεντρικό αξιοθέατο.

Το Zone A, το Street Food, που βρίσκεται κοντά στο Soi 1, διαθέτει έναν πεζόδρομο πολυσύχναστο δρόμο με γαστρονομικές απολαύσεις.

Το Zone 2, το Side Lane, που βρίσκεται στο Guan Im Pang Pan Mue και στην πλατεία Dragon Lord, δίνει έμφαση σε μια ζωντανή εμπειρία πεζοπορίας.

Επί του παρόντος υπό ανάπτυξη, η Ζώνη 3 έχει οριστεί ως προσωρινός χώρος στάθμευσης.

Σε μια συγκινητική χειρονομία, ο κ. Pheerapong επέκτεινε μια ειδική προσφορά σε πωλητές της Ταϊλάνδης και κατοίκους της περιοχής. Η ζώνη Side Lane της Zone 2 θα είναι ανοιχτή για να δημιουργήσουν πάγκους τροφίμων και εμπορευμάτων δωρεάν μέχρι τα τέλη Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο του Soho Town που βρίσκεται στην Pattaya Second Road (Soi 1) από τις 2:00 έως τις 10:00 ή να καλέσουν το 063 782 6516.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.