Ο άνδρας από την Πατάγια αναζητά ιατρική βοήθεια για δαχτυλίδι που έχει κολλήσει γύρω από τα γεννητικά του όργανα

Πατάγια -

Ένας 38χρονος Ταϊλανδός αναζήτησε ιατρική βοήθεια την Παρασκευή, αφού ένας δακτύλιος αλουμινίου σφηνώθηκε γύρω από τα γεννητικά του όργανα.

Η ομάδα διάσωσης του Ιδρύματος Sawang Boriboon Thammasathan κλήθηκε να βοηθήσει έναν Ταϊλανδό (το όνομα δεν δόθηκε κατόπιν αιτήματος) στην Πατάγια στις 9 Φεβρουαρίου, αφού το τοπικό νοσοκομείο δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αφαιρέσει ένα δαχτυλίδι από αλουμίνιο, που συχνά πιστεύεται ότι βοηθά στη σεξουαλική αντοχή, σφιχτά κολλημένο γύρω από τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με αναφορές, το θύμα βρέθηκε σε αυτή τη δύσκολη θέση αφού προσπάθησε να ακολουθήσει μια τάση στα social media. Είχε δει ένα κλιπ στο διαδίκτυο που υποδηλώνει ότι φορώντας ένα δαχτυλίδι από αλουμίνιο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων θα μπορούσε να βελτιώσει τη σεξουαλική αντοχή. Παρακινούμενος από αυτές τις πληροφορίες, αγόρασε ένα δαχτυλίδι στο Διαδίκτυο για να ανακαλύψει ότι δεν μπορούσε να το αφαιρέσει αφού το φορούσε.

Πιασμένο σε μια κατάσταση που προκαλεί πρήξιμο, πόνο και αμηχανία, το θύμα αρχικά δίστασε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ωστόσο, καθώς η ενόχληση επιδεινώθηκε, ζήτησε τελικά βοήθεια από το τοπικό νοσοκομείο. Μη μπορώντας να αφαιρέσουν μόνοι τους το δαχτυλίδι, το προσωπικό του νοσοκομείου επικοινώνησε με το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan για τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία του.

Μετά από περίπου 20 λεπτά, η ομάδα διάσωσης αφαίρεσε με επιτυχία το δαχτυλίδι. Ευτυχώς το θύμα δεν υπέστη μακροχρόνιο τραύμα.

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, α Ελβετός τουρίστας βρέθηκε στην ίδια δύσκολη θέση. Οι διασώστες, που βοήθησαν τον τουρίστα, προειδοποίησαν τους ανθρώπους να μην φορούν δαχτυλίδι γύρω από τον φαλλό τους, συμβουλεύοντας, εάν το κάνουν, να το αφαιρέσουν αμέσως εάν αισθανθούν πόνο ή πρήξιμο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.