Ο κρατούμενος που κατηγορήθηκε κατά λάθος για απόδραση βρέθηκε χαμένος μετά από εθελοντισμό στο δάσος Kalasin

Καλασίν-

Στις 10 Φεβρουαρίου 2024, το Τμήμα σωφρονιστικών πράξεων Kalasin αποκάλυψε δημόσια μια υπόθεση κρατουμένου που κατηγορήθηκε κατά λάθος για απόπειρα απόδρασης από την προσωρινή φυλακή Khok Kham Muang, Mueang, Kalasin. Φάνηκε ότι ο κρατούμενος φέρεται να χάθηκε στο δάσος αφού προσφέρθηκε εθελοντικά σε μια αυλή αναψυχής.

Σύμφωνα με το τμήμα σωφρονιστικών πράξεων Kalasin, στις 7 Φεβρουαρίου 2024, οι προσωρινοί σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανέθεσαν σε μια ομάδα κρατουμένων να βοηθήσουν στο ξεχορτάριασμα σε μια καθορισμένη περιοχή σε ένα δάσος 300 ράι κοντά στη φυλακή.

Η αποστολή ήταν να αποτραπεί η παράνομη αποψίλωση των δασών από παραβάτες και να παρακολουθούνται οι παράνομες δραστηριότητες πιο βολικά, σύμφωνα με τους προσωρινούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Μετά το εθελοντικό πρόγραμμα, στις 5:00 μ.μ., ένας από τους κρατούμενους φέρεται να εξαφανίστηκε και οι διορθωτές και οι αστυνομικοί του Mueang Kalasin εστάλησαν για να αναζητήσουν τον αγνώστου ταυτότητας κρατούμενο με την υπόθεση ότι προσπάθησε να δραπετεύσει.

Μετά από αναζήτηση του δραπέτη για 14 ώρες, ο κρατούμενος πήγε ο ίδιος στην προσωρινή φυλακή Khok Kham Muang σε κουρασμένη κατάσταση, σύμφωνα με τους υπαλλήλους της προσωρινής διόρθωσης. Ο κρατούμενος φέρεται να είπε ότι χάθηκε και δεν μπορούσε να βρει κανέναν άλλο μετά την εθελοντική εργασία, σύμφωνα με τους προσωρινούς αξιωματικούς του Khok Kham Muang.

Η ιστορία προκάλεσε παρεξήγηση στους ντόπιους και τα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης που ανέφεραν στις ειδήσεις έναν δραπέτη κρατούμενο. Σε απάντηση στη σύγχυση, οι προσωρινοί αξιωματικοί του Khok Kham Muang δημοσίευσαν επισήμως μια επιστολή διευκρινίζοντας το περιστατικό στο κοινό και την οικογένεια του κρατούμενου καθώς επρόκειτο για παρεξήγηση.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.