Ατύχημα με βαν κοντά στο Πάι: 13 Δανοί τουρίστες τραυματίστηκαν, Ταϊλανδός οδηγός σκοτώθηκε, ενώ πήγαινε σε πάρτι στην πανσέληνο

Mae Hong Son-

Στις 8:40 μ.μ., στις 8 Φεβρουαρίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ένα ατύχημα ενός φορτηγού Chiang Mai-Pai που βυθίστηκε σε μια πλαγιά ενώ κατευθυνόταν προς το Pai, Mae Hong Son. Ως αποτέλεσμα, τραυματίστηκαν 13 Δανοί τουρίστες και ένας Ταϊλανδός οδηγός πέθανε.

Στο σημείο του ατυχήματος, αστυνομικοί της Ταϊλανδικής Συνοριακής Περιπολίας διευκόλυναν την κυκλοφορία και έσωσαν τα θύματα από το ατύχημα. Το βαν έπεσε σε λόφο μετά από σφοδρή σύγκρουση με οδοφράγμα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Στους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τις ομάδες διάσωσης του Πάι προτού μεταφερθούν επειγόντως στο νοσοκομείο του Πάι. Και οι 13 επιβάτες ήταν δανικής υπηκοότητας, ηλικίας από 19 έως 28 ετών, και τραυματίστηκαν από ελαφρά έως σοβαρά τραύματα μετά το ατύχημα. Ωστόσο, ένας Ταϊλανδός οδηγός, 50 ετών, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Baramee, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος από ιατρικό προσωπικό, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Οι αστυνομικοί του Πάι προχώρησαν στην ασφάλεια της περιοχής και συντονίστηκαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ανάκτηση του ναυαγίου του βαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, το κανονικό τελευταίο πρόγραμμα βαν Chiang Mai-Pai ήταν στις 4:00 μ.μ. καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει ατυχήματα από οδήγηση τη νύχτα και κόπωση. Ωστόσο, ο οδηγός του βαν που μετέφερε 13 Δανούς τουρίστες φέρεται να λειτούργησε μετά το κανονικό πρόγραμμα, καθώς υπήρχε πάρτι με πανσέληνο σε ένα εστιατόριο στο Πάι που γινόταν κάθε μέρα.

Αρχικά, η αστυνομία του Πάι θα συγκέντρωνε στοιχεία από τον τόπο του ατυχήματος για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.