Οι αξιωματούχοι της Pattaya διενεργούν επιθεωρήσεις για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και τη θετική εικόνα για τους τουρίστες

Πατάγια -

Σε μια προληπτική κίνηση για τη διασφάλιση της ασφάλειας και τη διατήρηση μιας θετικής εικόνας για τους τουρίστες, ο κ. Weekit Manarojkit, ο αρχηγός της περιοχής Banglamung, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις σε χώρους διασκέδασης στην Πατάγια την Τετάρτη.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο κ. Weekit οδήγησε μια τεράστια ομάδα αξιωματούχων της περιοχής, της αστυνομίας της Pattaya και της τουριστικής αστυνομίας για να περιπολούν βασικές περιοχές όπως η Walking Street στη Νότια Πατάγια. Αυτή η πεζοδρομημένη ζώνη προσέλκυσε μεγάλο αριθμό τουριστών, ιδιαίτερα νεαρών επισκεπτών, τόσο από την Ταϊλάνδη όσο και από το εξωτερικό, είπε ο κ. Weekit.

Το επίκεντρο της επιχείρησης ήταν να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση των χειριστών των χώρων στους κανονισμούς σχετικά με τους ηλικιακούς περιορισμούς, τη χρήση ναρκωτικών και τα όπλα. Ευτυχώς, κατά τον έλεγχο δεν εντοπίστηκαν νομικές παραβάσεις.

Ο κ. Weekit δήλωσε στο The Pattaya News ότι θα διενεργούσε παρόμοιες αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις σε τακτική βάση για να διατηρήσει τη θετική εικόνα της Pattaya ως τουριστικού προορισμού, να εγγυηθεί την ασφάλεια για όλους τους επισκέπτες και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας. Τόνισε τη σημασία αυτών των μέτρων, ιδιαίτερα ενόψει των επερχόμενων εορτασμών για την κινεζική Πρωτοχρονιά, όταν αναμένεται σημαντική αύξηση των αφίξεων τουριστών.

Προέτρεψε τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δώσουν προτεραιότητα στα μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των πυροσβεστήρων και της διατήρησης καθαρών οδών διαφυγής. Αυτό θα επιτρέψει στους τουρίστες να απομακρυνθούν με ασφάλεια σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, δήλωσε ο περιφερειάρχης.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.