Η Pattaya City θα φιλοξενήσει το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay Thai τον Μάρτιο

Πατάγια -

Η Pattaya City, σε συνεργασία με την Thai Boxing Association και την Traditional Thai Boxing Association, είναι περήφανη που ανακοινώνει το επερχόμενο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muay Thai.

Αυτή η διάσημη διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου 2024, στην παραλία Jomtien, υπόσχεται να παρουσιάσει τα καλύτερα της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης πυγμαχίας, ενώ προωθεί την Πατάγια ως αθλητική πόλη και προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης με επικεφαλής τον κ. Poramase Ngampiches, Δήμαρχο της Πατάγια, στις 7 Φεβρουαρίου 2024. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην παραλία Jomtien απέναντι από το ξενοδοχείο D Varee και ξεκινά στις 5:00 μ.μ. καθημερινά με ελεύθερη είσοδο για όλα.

Πέρα από τον έντονο ανταγωνισμό, αποκορύφωμα της διοργάνωσης θα είναι η παραδοσιακή τελετή σεβασμού του ταϊλανδέζικου πυγμάχου στις 14 Μαρτίου. Αυτή η μοναδική έκθεση θα προσφέρει σε συμμετέχοντες και θεατές την ευκαιρία να βυθιστούν στην καλλιτεχνική και πολιτιστική σημασία του Muay Thai.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.