Οι κάτοικοι της παραλίας Na Jomtien ανησυχούν για πυροτεχνήματα, καταπάτηση παραλίας, ηχορύπανση

Na Jomtien, Sattahip-

Σε μια ιστορία που πολλοί από τους τακτικούς αναγνώστες μας θα θυμούνται ότι ήταν ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, οι κάτοικοι του Na Jomtien εξέφρασαν ανησυχίες στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, την αστυνομία και τους τοπικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με την καταπάτηση από διάφορες επιχειρήσεις στην παραλία, την ηχορύπανση, τα πυροτεχνήματα και τα σπιτικά μπαρ ανοιχτά μέχρι όλες τις ώρες της νύχτας.

Αυτός ο διαλογισμός στα σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ανησυχούν αυτά τα θέματα, καθώς έχουμε καλύψει αυτήν την ιστορία αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Για να είμαστε δίκαιοι, μετά τη δημοσιότητα το πρόβλημα συνήθως επιλύεται με κοινές προσπάθειες τοπικών αξιωματούχων και αρχών επιβολής του νόμου, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι μόνιμη ή μακροπρόθεσμη λύση, λένε οι ντόπιοι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στο άκρο της παραλίας Jomtien στη δικαιοδοσία του Na Jomtien, η οποία υπάγεται στις αρχές Sattahip και όχι στην Pattaya. Αυτό είναι κοντά σε πολλά δημοφιλή ταϊλανδέζικα εστιατόρια με θαλασσινά.

Η περιοχή απλά πρόσφατα τα τελευταία χρόνια η παραλία τους επεκτάθηκε μετά τη διάβρωση που προηγουμένως εξάλειψε σχεδόν εντελώς την άμμο. Ενώ οι ντόπιοι είναι ευχαριστημένοι με τη νέα παραλία και χαρούμενοι που οι άνθρωποι την απολαμβάνουν, ανησυχούν επίσης για ενέργειες που δυσκολεύουν τη ζωή χιλιάδων κατοίκων κοντινών διαμερισμάτων και τουριστών που μένουν σε ξενοδοχεία σε μια παραδοσιακά «ήσυχη» νύχτα περιοχή, ειδικά σε σύγκριση με την παραλία Pattaya.

Επιπρόσθετα, αυτή η περιοχή έχει μόνο έναν στενό δρόμο χωρίς πολλές λωρίδες που αν και έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για επέκταση του δρόμου, όπως είναι τώρα, η περιοχή απλά δεν μπορεί να αντέξει μεγάλη κίνηση.

Σύμφωνα με τους ντόπιους ενδιαφερόμενους πολίτες, τα τρέχοντα προβλήματα είναι πολλαπλά, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά μεγάλων πυροτεχνημάτων τη νύχτα, συχνά μεταξύ 2 και 3 π.μ. καθιστώντας αδύνατο για τους κατοίκους να κοιμηθούν, μπαρ ανοίγουν πολύ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των Μεσονυκτίων (Αυτή η περιοχή ΔΕΝ είναι 4 Ζώνη AM όπως το Central Pattaya), ορισμένοι χώροι που τοποθετούν καρέκλες και τραπέζια στην παραλία που είχε απαγορευθεί προηγουμένως σε αυτήν την περιοχή από αξιωματούχους, και γενικά ηχορύπανση και ρύπανση από σκουπίδια.

Οι κάτοικοι της παραλίας Na Jomtien λένε ότι έχουν κάνει πολλές πρόσφατες καταγγελίες στις αρχές επιβολής του νόμου και στις τοπικές δημοτικές αρχές, αλλά δεν έχουν δει τα αποτελέσματα που αναζητούν.

Οι κάτοικοι είπαν στο Pattaya News ότι δεν αναζητούν κανενός είδους απαγόρευση για τους ανθρώπους να είναι στην παραλία τη νύχτα, απαγορεύσεις κυκλοφορίας ή πράγματα που να συνάδουν με αυτές τις γραμμές, αλλά θέλουν απλώς τακτικές περιπολίες επιβολής του νόμου που διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει ηχορύπανση αργά το βράδυ, όχι παράνομες πωλήσεις και χρήση πυροτεχνημάτων και καμία καταπάτηση στην παραλία.

Ελπίζουν οι τοπικές αρχές να λάβουν μέτρα το συντομότερο δυνατό. Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και να ενημερώνουν αυτήν την ιστορία όπως απαιτείται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/