Το θρίλερ δράσης «Pattaya Heat» κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες, γυρίστηκε στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα

Πατάγια -

Το μεγάλου προϋπολογισμού πολυαναμενόμενο ταϊλανδέζικο θρίλερ δράσης, «Pattaya Heat: All Men Are Brothers», πρόκειται να πυροδοτήσει την ασημένια οθόνη καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024.

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου για μια γεμάτη αστέρια σύνθεση κορυφαίων Ταϊλανδών ηθοποιών, καλλιτεχνών και διάσημων influencers, καθώς συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την έναρξη αυτής της πρωτοποριακής ταινίας στην εκδήλωση «Gala Premiere» στο Siam Paragon.

Pattaya Heat είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ δράσης που εμβαθύνει στο λεγόμενο σκοτεινό κάτω μέρος της παγκοσμίου φήμης παραθεριστικής πόλης. Η ταινία ακολουθεί ένα θανατηφόρο παιχνίδι γάτας με ποντίκι μεταξύ του κύριου χαρακτήρα «Tot» και μιας απειλητικής συμμορίας μαφίας.

Η επιτυχημένη ταινία με μια λίστα με τους Ταϊλανδούς ηθοποιούς γυρίστηκε σε μια τοποθεσία στην Πατάγια και θα περιλαμβάνει δημοφιλείς τοποθεσίες όπως η Walking Street και η παραλία Pattaya.

Τα λέμε στις ταινίες!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μεγάλη Ομάδα

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.