ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙ ΕΚΠΤΩΣΗ: Ευτυχία σε κάθε γωνιά χαλάρωσης, με εκπτώσεις έως και 50%.

Αν πέρσι συναντήσατε κάτι βαρύ, φέτος πρέπει να ακούσετε!!! Κινδυνεύεις!! Κίνδυνος επανάληψης!! Κίνδυνος έκρηξης!! Με χαρά, άνεση και πολλά προνόμια που έρχονται απροσδόκητα! Το Index Living Mall σας στέλνει ευτυχία για να ξεκινήσετε τη χρονιά με υπέροχο τρόπο.

Απολαύστε την ευτυχία πολλαπλασιασμένη επί δύο!! Όταν ψωνίζετε έπιπλα και στρώματα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις, λάβετε μια χαρούμενη έκπτωση έως και 50%.

– Αγοράστε έπιπλα και στρώματα, πληρήστε τις προϋποθέσεις και λάβετε μια συγκινητική έκπτωση έως και 7,000 μπατ.

– Ξοδέψτε τουλάχιστον 20,000 μπατ και κερδίστε έκπτωση 1,000 μπατ.

– Ξοδέψτε τουλάχιστον 50,000 μπατ και κερδίστε έκπτωση 3,500 μπατ.

– Ξοδέψτε τουλάχιστον 70,000 μπατ και κερδίστε έκπτωση 7,000 μπατ.

Αγκαλιάστε την τύχη όλο το χρόνο με το Index! Πάρτε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ψηφιακό σεισμοσκόπιο και να λάβετε προβλέψεις από διάφορους ναούς και μοναχούς στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των Wat Kalayanamitr Woramahawihan, Phra Phuttha Tri Ratana Nayok, Luang Pho To και πολλών άλλων. Επιπλέον, απολαύστε την ευκαιρία να λάβετε δωρεάν δωροεπιταγές Index αντί για μετρητά, έως 300 μπατ. Περιορισμένες ποσότητες είναι διαθέσιμες για δωρεάν αγορές για έπιπλα, είδη σπιτιού και διακόσμηση σπιτιού.

Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ελάτε να προσθέσετε γλυκύτητα σε κάθε γωνιά της χαλάρωσής σας με νέες συλλογές επίπλων και διακόσμησης σπιτιού τον μήνα της αγάπης, «Flower Blooming in Love». Το Index σας φέρνει ευτυχία, ζεστασιά και θαλπωρή με ανοιξιάτικα μοτίβα λουλουδιών συνδυασμένα με νέους καναπέδες και έπιπλα, με εκπτώσεις έως και 50%.

Ειδική προσφορά! Μόνο για τα μέλη της JOY CARD, εξαργυρώστε 500 πόντους και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 150 μπατ! Ω… αξίζει τον κόπο!

Όμως η χαρά δεν σταματά εκεί! Έχετε επίσης αποκλειστικά προνόμια! Όταν ψωνίζετε με πιστωτικές κάρτες CARDX & SCB, πληρώνετε εξ ολοκλήρου ή σε δόσεις με 0% για έως και 4 μήνες και λαμβάνετε μέγιστη πίστωση επιστροφής μετρητών 92,000 μπατ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή από τις 7 έως τις 21 Φεβρουαρίου, χρησιμοποιήστε πόντους για να εξαργυρώσετε και να λάβετε επιπλέον πίστωση επιστροφής χρημάτων έως και 1,000 μπατ*.

Και υπάρχει περισσότερη καλοσύνη με το INDEX EASY E-RECEIPT! Οι αγοραστές λαμβάνουν φορολογικές εκπτώσεις έως και 50,000 μπατ, με επιπλέον έκπτωση έως και 2,000 μπατ.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ – Ευτυχία σε κάθε γωνιά χαλάρωσης, με εκπτώσεις έως και 50%. Καλές προσφορές από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 21 Φεβρουαρίου 67, σε όλα τα καταστήματα του Index Living Mall.”

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/