Ο κλέφτης της Σρι Ράτσα κλέβει ρόδα μοτοσικλέτας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Μια μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη κοντά στην προβλήτα των πορθμείων Koh Loy στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi, έκλεψαν τον πίσω τροχό της, προκαλώντας ανησυχίες για την ασφάλεια στην τοποθεσία.

Το θύμα της Ταϊλάνδης, η κ. Jariya Pratoomdech, 35, ανέφερε στις αρχές στις 5 Φεβρουαρίου 2024, ότι πάρκαρε τη μοτοσικλέτα της Yamaha Spark 115i στη γέφυρα προς το Koh Loy πριν πάρει μια βάρκα στο Koh Sichang και επιστρέψει το επόμενο πρωί. Κατά την άφιξή της, βρήκε τη μοτοσικλέτα της στηριγμένη χωρίς τον πίσω τροχό της.

Απογοητευμένη από την προφανή κλοπή, η κα Jariya υπέβαλε αμέσως καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Sri Racha. Κατήγγειλε ότι βασίστηκε στη μοτοσυκλέτα για τη μεταφορά του παιδιού της και τώρα δυσκολεύεται να τραβερσάρει. Προέτρεψε επίσης τις αρμόδιες αρχές να εγκαταστήσουν φωτεινότερα φώτα και περισσότερες κάμερες ασφαλείας για να αποτρέψουν μελλοντικές κλοπές.

Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του υπόπτου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.