Πανικός στο Chonburi καθώς ο κροκόδειλος βρέθηκε να κάνει ηλιοθεραπεία κοντά στη λίμνη ψαριών του χωριού

Τσονμπούρι -

Οι κάτοικοι της περιοχής Huay Yai στην επαρχία Chonburi κατελήφθησαν από πανικό αφού ένας κροκόδειλος του γλυκού νερού μήκους δύο μέτρων εντοπίστηκε να κάνει ηλιοθεραπεία κοντά σε μια λίμνη ψαριών στις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Τοπικοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας πρόληψης και μετριασμού καταστροφών του δήμου της υποπεριφέρειας Χουάι Γιάι, μαζί με πάνω από 20 μέλη του προσωπικού, έσπευσαν στη σκηνή στο Χουάι Γιάι για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση κατά μέτωπο.

Αφού εντόπισαν τον κροκόδειλο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν μια μπαταρία αυτοκινήτου για να προκαλέσουν ελεγχόμενο ηλεκτροπληξία στο νερό. Αυτή η μη θανατηφόρα μέθοδος κατέπληξε αποτελεσματικά τον κροκόδειλο, επιτρέποντας στους αξιωματούχους να τον ανασύρουν με ασφάλεια από το νερό.

Σύμφωνα με αναφορές, το ερπετό είχε μήκος πάνω από 2.10 μέτρα και ζύγιζε 33 κιλά. Μετά τη σύλληψή του, ο κροκόδειλος μεταφέρθηκε στον Σταθμό Εκτροφής Άγριας Ζωής του Banglamung για ολοκληρωμένη φροντίδα και παρακολούθηση.

Οι αρχές ερευνούν αυτήν τη στιγμή την προέλευση του κροκόδειλου και από πού διέφυγε.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.