Η Jarhusna στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη Chonburi 2024

Τσονμπούρι -

Ο πολυαναμενόμενος διαγωνισμός Miss Thailand Chonburi 2024 ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τη Jarhusna Worapatanakit, διαγωνιζόμενη MTCN07, να στέφεται η νέα κάτοχος του τίτλου.

Διοργάνωση Αναπλ. Καθ. Δρ. Kansinee Milinjaroonphong, κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του διαγωνισμού, ο τελικός γύρος πραγματοποιήθηκε στο Central Sri Racha στις 3 Φεβρουαρίου υπό την αξιότιμη παρουσία του κ. Surachai Chaitrakulthong, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας.

Ο τελικός γύρος περιελάμβανε συναρπαστικές εμφανίσεις από τους 15 εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Η τελετή έναρξης παρουσίασε μια μαγευτική βιτρίνα από την Athitaya "Kat" Benjapat, τη βασιλεύουσα Μις Ταϊλάνδη Chonburi 2023.

Οι διαγωνιζόμενοι επέδειξαν την ειλικρίνεια και τη χάρη τους στην παρουσίαση με τα μαγιό και το βραδινό φόρεμα, που ακολούθησε μια εντυπωσιακή τελική ερώτηση και απάντηση για τους 6 κορυφαίους φιναλίστ.

Καθώς ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε, η Jarhusna Worapatanakit στέφθηκε Μις Ταϊλάνδη Chonburi 2024. Θα είναι πλέον πολιτιστική πρέσβειρα του Chonburi για την προώθηση του τουρισμού, την υποστήριξη των πρωτοβουλιών ήπιας δύναμης της επαρχίας, τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και την εκπροσώπηση της Chonburi στον εθνικό διαγωνισμό Μις Ταϊλάνδη.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.