Η αστυνομία της Ταϊλάνδης καταπολεμά τη διακίνηση ναρκωτικών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Στις 3 Φεβρουαρίου 2024, η Πολ. Ο υποστράτηγος Sarayut Sa-nguanphokai, ο Διοικητής της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 4, και οι αρμόδιοι αξιωματούχοι πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στο Αρχηγείο της Επαρχιακής Αστυνομίας Kalasin σχετικά με την επιχείρηση «Χωρίς θέση για ναρκωτικά» για την εξάλειψη των δικτύων διακίνησης ναρκωτικών στη βορειοανατολική περιοχή της Ταϊλάνδης.

Η επιχείρηση «Χωρίς τόπο για ναρκωτικά» αναπτύχθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2023, με τη συμμετοχή 252 αστυνομικών τμημάτων υπό την εποπτεία της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 4. Μετά από αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν περισσότερα από 381 άτομα που εμπλέκονται σε δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, δήλωσε ο Pol. Αντιστράτηγος Σαράουτ.

Ως αποτέλεσμα, η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει 309 άτομα και να κατασχέσει 1,418,412 χάπια αμφεταμίνης και 600 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, συνολικής αξίας 171.6 εκατομμυρίων μπατ, σύμφωνα με τον Πολ. Αντιστράτηγος Σαράουτ.

Επιπλέον, η επιχείρηση είχε ως στόχο την εξάλειψη των τοπικών εμπόρων ναρκωτικών καθώς αποτελούσαν την κύρια πηγή παράνομων ουσιών στις τοπικές κοινωνίες.

Για την ανακούφιση των προβλημάτων παράνομων ουσιών και την πλήρη εξάλειψη των δικτύων διακίνησης ναρκωτικών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, η αστυνομία θα εφαρμόσει τους νόμους και θα λάβει σοβαρά νομικά μέτρα χωρίς εξαίρεση, κατέληξε ο Pol. Αντιστράτηγος Σαράουτ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.