Οι Τρεις Προορισμοί της Ταϊλάνδης που τιμήθηκαν το 2023 Τοπ 100 Πράσινοι Προορισμοί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τρεις τουριστικοί προορισμοί στην Ταϊλάνδη τιμήθηκαν στο 2023 Green Destinations Top 100 Stories.

Αυτοί οι προορισμοί είναι η υποπεριοχή Nai Wiang της επαρχίας Nan, η υποπεριοχή Mueang Kao της επαρχίας Sukhothai και η περιφέρεια Khlong Thom της επαρχίας Krabi.

Η κα Sudawan Wangsuphakijkosol, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, παρουσίασε το έμβλημα 2023 Green Destination 100 Stories σε εκπροσώπους και από τις τρεις περιοχές.
Η Διοίκηση των Καθορισμένων Περιοχών για τον Αειφόρο Τουρισμό (DASTA) προωθεί αυστηρά έργα αειφόρου τουρισμού. Στην Nai Wiang, στην επαρχία Nan, δίνεται έμφαση στη διαχείριση των τουριστικών απορριμμάτων μέσω κοινωνικών διαδικασιών στην παλιά πόλη.

Το Mueang Kao της επαρχίας Sukhothai δίνει έμφαση στη διατήρηση για την προστασία των τοποθεσιών πολιτιστικού τουρισμού από την καταπάτηση ζώων. Στο Khlong Thom της επαρχίας Krabi, η εστίαση είναι στη διαχείριση και διατήρηση των δασών ανάντη και της αναδάσωσης για την προστασία και τη διατήρηση της βάσης των τουριστικών πόρων.

Το επίτευγμα αυτών των τριών τουριστικών προορισμών έχει αναγνωριστεί από το Green Destinations Foundation, που εδρεύει στην Ολλανδία.

Από το 2020, τέσσερις τουριστικές περιοχές της Ταϊλάνδης κατατάσσονται στο Top 100. Αυτές περιλαμβάνουν την υποπεριοχή Chiang Khan, την επαρχία Loei το 2020, την Nai Wiang, την επαρχία Nan τόσο το 2020 όσο και το 2021, το Mueang Kao της επαρχίας Sukhothai το 2021 και το Ko Mak της Επαρχία Τρατ το 2022.

Φέτος, η DASTA σχεδιάζει να αναπτύξει επτά ακόμη τουριστικούς προορισμούς σύμφωνα με τυπικά κριτήρια στις επαρχίες Trat, Chonburi, Sukhothai, Loei, Nan, Suphanburi και γύρω από τη λεκάνη της λίμνης Songkhla.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.