Η μαθήτρια της Σρι Ράτσα κόλλησε το πόδι της στην υδρορροή, οι ομάδες διάσωσης την απελευθερώνουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα -

Μια 15χρονη μαθήτρια πάτησε σε μια υδρορροή και έπεσε μέσα από το κάλυμμά της, φέρνοντας ελαφρά τραύματα στο πόδι.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι την 1η Φεβρουαρίου, προκαλώντας επείγουσα απάντηση από τη μονάδα διάσωσης Sawang Prateep Sri Racha. Οι υπάλληλοι διάσωσης έφτασαν στο σημείο μπροστά από το κατάστημα JJ Steak για να βρουν μια 15χρονη μαθήτρια με το πόδι της παγιδευμένο σε ένα σπασμένο κάλυμμα υδρορροής.

Η μαθήτρια δεν κατάφερε να απελευθερωθεί, ενώ ο πατέρας της ήταν δίπλα της και προσπαθούσε να την παρηγορήσει. Η ομάδα διάσωσης ανέβηκε αμέσως στη δράση, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό κοπής για να βγάλει το πόδι του μαθητή, κάτι που χρειάστηκε περίπου πέντε λεπτά. Είχε υποστεί μικρές εκδορές και τραύματα στο δεξί της πόδι λόγω της τριβής με το κάλυμμα.

Η μαθήτρια εξήγησε ότι είχε πατήσει στην υδρορροή όταν ξαφνικά το κάλυμμά της υποχώρησε λόγω του βάρους της. Ο πόνος ήταν έντονος και φώναξε για βοήθεια, κάτι που ειδοποίησε τους γύρω κατοίκους που κάλεσαν τους διασώστες και τον πατέρα της για βοήθεια.

Αφού απελευθερώθηκε το πόδι της, η ομάδα διάσωσης παρείχε τις πρώτες πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια προτού τη μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία.

Ο μαθητής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης για την άμεση δράση τους και προέτρεψε τις αρμόδιες αρχές να αντιμετωπίσουν την κατάσταση για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Το όνομα της μαθήτριας αποκρύπτεται λόγω ηλικίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.