Η αστυνομία του Chachoengsao συλλαμβάνει τον ύποπτο για συνωμοσία δολοφονίας στον αυτοκινητόδρομο Bang Pakong. Σε εξέλιξη έρευνα για την αποκάλυψη του κινήτρου

Chachoengsao-

Στη 1:00 π.μ., στις 2 Φεβρουαρίου 2024, οι αστυνομικοί της αστυνομίας Chachoengsao και Bang Pakong συνέλαβαν έναν από τους έξι υπόπτους σύμφωνα με ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Chachoengsao για συνωμοσία για δολοφονία ενός άνδρα. Το σώμα του θύματος βρέθηκε στην άκρη του δρόμου στον αυτοκινητόδρομο Bang Pakong, Chachoengsao.

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας, το θύμα, που δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Thanasan, 33 ετών, βρέθηκε νεκρός με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα σε ένα δρόμο κοντά στον αυτοκινητόδρομο Bang Pakong στις 29 Ιανουαρίου.

Η σύζυγος του Thanasan, η οποία προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως η κυρία Wannaporn, 33, ανέφερε στην αστυνομία για τον εξαφανισμένο σύζυγό της στο Samut Prakan στις 27 Ιανουαρίου.

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας, ένας από τους υπόπτους που συνωμότησαν για τη δολοφονία, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Kittichot, 37 ετών, συνελήφθη σε ένα βενζινάδικο στο Bang Phli, στο Samut Prakan, και ένα όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη των εγκλημάτων κατασχέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία συνόδευσε τον Kittichot για να πραγματοποιήσει μια αναπαράσταση ομολογίας όπου πέταξε ένα όπλο, σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλο όπλο, που χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονήσει τον Thanasan σε ένα κανάλι στο Mueang, στο Samut Prakan. Οι ομάδες δυτών στάλθηκαν στο σημείο για να αναζητήσουν το όπλο. Το όπλο δεν βρέθηκε μέχρι την ώρα του Τύπου, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Επίσης, μέχρι την ώρα του Τύπου, η αστυνομία διενεργούσε έρευνες για να λογοδοτήσει πέντε άλλους υπόπτους για τα εγκλήματά τους και να αποκαλύψει τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία. Αρχικά, η αστυνομία άσκησε κατηγορίες εναντίον του Kittichot για δολοφονία άλλου ατόμου από πρόθεση.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.