Θυμωμένος Ρώσος τουρίστας ξυρίζει με δύναμη μέρος των μαλλιών του κουρέα της Pattaya αφού αναστατώθηκε στο κούρεμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός κομμωτής στο Jomtien βρέθηκε σε μια ασυνήθιστη κατάσταση αφού ένας θυμωμένος Ρώσος πελάτης του πήρε ένα ξυράφι και του ξύρισε μέρος των μαλλιών του μετά από παρεξήγηση κατά τη διάρκεια ενός κουρέματος.

Σύμφωνα με αναφορές, ο κ. Supachai Maneecharoen, ένας 32χρονος κομμωτής από το Nakhon Si Thammarat, έκοβε τα μαλλιά ενός άνδρα Ρώσου πελάτη στις 25 Ιανουαρίου όταν συνέβη το περιστατικό. Λόγω των γλωσσικών εμποδίων, ο πελάτης χρησιμοποίησε χειρονομίες για να επικοινωνήσει το χτένισμα που επιθυμούσε. Ο κύριος Σουπατσάι, πιστεύοντας ότι κατάλαβε τις οδηγίες, προχώρησε στο κούρεμα. Ωστόσο, προς το τέλος του κουρέματος, ο πελάτης φέρεται να δυσαρεστήθηκε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, ξαφνιάζοντας τους πάντες στο μαγαζί.

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη των γεγονότων, ο Ρώσος πελάτης φέρεται να άρπαξε ένα ξυράφι από το τραπέζι και ξύρισε γρήγορα ένα τμήμα του κεφαλιού του κ. Supachai πριν φύγει από το σαλόνι με μια μοτοσικλέτα. Ο Ταϊλανδός κομμωτής, συγκλονισμένος από την εμπειρία, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

«Είμαι κομμωτής για περισσότερα από επτά χρόνια, και αυτό δεν έχει ξαναγίνει», δήλωσε ο κ. Supachai. «Παρά το σοκ, παρέμεινα ήρεμος και ελπίζω ότι ο πελάτης θα εμφανιστεί για να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τις ενέργειές του».

Ο κ. Supachai αποφάσισε αργότερα να ξυρίσει το κεφάλι του μετά το περιστατικό.

Η αστυνομία έλαβε πλάνα CCTV από το κομμωτήριο, το οποίο φέρεται να δείχνει όλο το περιστατικό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του πελάτη και τον προσδιορισμό της κατάλληλης πορείας δράσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.