Ευτυχισμένη 1η επέτειος για τα ακίνητα πρώτης κατηγορίας της Pattaya!

Ευτυχισμένη 1η επέτειος First Class Real Estate!

Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η First Class Real Estate άρχισε να βοηθά τους ανθρώπους στην Πατάγια να βρουν υπέροχα μέρη για να ζήσουν και να διευθετήσουν τις βίζες τους.

Ο Eddie, ο Yo και η ομάδα τους γνωρίζουν τα πάντα για τη συνεργασία για να βεβαιωθούν ότι θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Δεν πουλάνε μόνο σπίτια. τα φτιάχνουν και αυτά! Μπορείτε ακόμη και να τους παρακολουθήσετε να το κάνουν ζωντανά στη σελίδα τους στο Facebook, όπου σας δείχνουν όλη τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν για το νέο τους έργο ανακαίνισης.

Περάστε από το γραφείο τους στο 415 Moo 12 Pratumnak Soi 6 Nongprue, Chon Buri ή καλέστε τον Yo στο +66 88-693-2294 για να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα!

Θέλετε να δείτε τι έχουν για εσάς; Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.firstclassrealestatepattaya.com/contact.

Είτε θέλετε ένα σπίτι, είτε χρειάζεστε βοήθεια για την έκδοση βίζας ή απλά θέλετε να δείτε μια υπέροχη ανακαίνιση, είναι εκεί για εσάς.

Χρόνια πολλά για την ομάδα και πολλά άλλα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/