Το Sunrise Tacos ανοίγει την 14η τοποθεσία στο Central Festival Pattaya

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Υπέροχα νέα για τους λάτρεις του μεξικανικού φαγητού! Το Sunrise Tacos Mexican Grill, που ιδρύθηκε από τον Γκρεγκ Λανγκ το 2007, άνοιξε το 14ο εστιατόριο του στο Central Mall της Πατάγια. Βρείτε τα στο ισόγειο (υπόγειο), ακριβώς δίπλα στο KFC κοντά στην είσοδο του δεύτερου δρόμου.

Ο Greg Lange ξεκίνησε το Sunrise Tacos για να φέρει αληθινές, φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού και νόστιμο μεξικάνικο φαγητό στην Ταϊλάνδη! Ο Sunrise Tacos είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότι αυτό ακριβώς έχει καταφέρει!

Με ένα εκτεταμένο και πολύ καινοτόμο μενού, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν! Από μια τορτίγια σε σχήμα μπολ μέχρι μεξικάνικα fusion εμπνευσμένα από πίτσα Το Sunrise Tacos έχει κάτι για όλους τους λάτρεις του μεξικανικού φαγητού!

Μαντέψτε ποιος είναι μέλος της ομάδας μας;

Η ομάδα μας στην Πατάγια είναι ξεχωριστή – ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες μας είναι σημερινοί ηθοποιοί! Όταν περάσετε, ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Ίσως εντοπίσετε ένα γνώριμο πρόσωπο από την τηλεόραση ή τις ταινίες! 🎭

Παραδώστε τα Taco σας!

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο εστιατόριό μας; Μην ανησυχείς! Παραγγείλετε μέσω Grab και απολαύστε τα νόστιμα πιάτα μας στο σπίτι!

📲 **Παραγγελία από το Sunrise Tacos στο GrabFood:** (Συμβουλή: Μπορείτε να δείτε το μενού και από αυτόν τον σύνδεσμο!)

Τα Sunrise Tacos είναι ανοιχτά όλη την εβδομάδα!

Ελάτε μαζί μας οποιαδήποτε μέρα!

Είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 11 π.μ. έως τις 11 μ.μ., Παρασκευή έως Κυριακή.

Επισκεφτείτε τη νέα μας τοποθεσία στο Central Festival Pattaya, για εξαιρετικό μεξικάνικο φαγητό και την ίδια εξυπηρέτηση πελατών! ⭐️🇲🇽⭐️

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/