Το Barmony ανοίγει τις πόρτες του, φέρνοντας ζωντανή μουσική και γευστικό φαγητό στην περιοχή Pattaya

Πατάγια -

Λάτρεις της μουσικής και καλοφαγάδες, να χαρείτε! Το Barmony, ένα ολοκαίνουργιο μπαρ και εστιατόριο γεμάτο ζωντανή μουσική και γαστρονομικές λιχουδιές, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του λίγο έξω από την Pattaya, κοντά στην Ocean Marina. Αυτή η φανταστική νέα προσθήκη στην περιοχή σας προσκαλεί να ζήσετε μια συμφωνία γεύσεων και ήχων!

Μπείτε στο Barmony και σας υποδεχτεί μια απολαυστική ατμόσφαιρα! Αφεθείτε σε ένα ποικίλο μενού που περιλαμβάνει απολαυστικά πιάτα που θα ενθουσιάσουν τις γευστικές σας προτιμήσεις, μαζί με μια δροσιστική ποικιλία από ποτά, συμπεριλαμβανομένων των επιδορπίων. Καθώς η βραδιά ξετυλίγεται, αφήστε τις πνευματώδεις μελωδίες της ζωντανής μουσικής να σας κατακλύσουν, δημιουργώντας μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Για όσους αναζητούν μια χαλαρή βραδιά, το Barmony προσφέρει μοναδικές ειδικές προσφορές όπως φαίνεται παρακάτω:

Μόνο Κυριακή έως Πέμπτη:

  • 799 THB++: Απεριόριστο κρασί, μπύρα και Highball για 3 ώρες.
  • 399 THB++: Απεριόριστη μπύρα για 3 ώρες.

Πέρα από το ότι είναι απλώς ένα εστιατόριο, το Barmony κατανοεί τη σημασία της υπεύθυνης απόλαυσης. Για όσους μπορεί να χρειαστούν μια ασφαλή διαδρομή για το σπίτι μετά από μια ευχάριστη βραδιά, το εστιατόριο προσφέρει μια βολική υπηρεσία επιτόπου για να σας ετοιμάσει ένα ταξί. Αυτή η στοχαστική πινελιά διασφαλίζει ότι η εμπειρία σας παραμένει ξέγνοιαστη και ευχάριστη.

Είστε έτοιμοι να ζήσετε τη μαγεία του Barmony;

Κρατήσεις:

  • Γραμμή: @barmony
  • Call: 083-245-5666, 080-594-3330

Τοποθεσία:

Ελάτε να σηκώσετε ένα ποτήρι, να γευτείτε μια μπουκιά και να χάσετε τον εαυτό σας στο ρυθμό στο Barmony!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.