Ο Ελβετός ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά οι ισχυρισμοί ήταν τυχαίος. Η αστυνομία ερευνά μυστηριώδη εξαφάνιση στο Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima-

Στις 29 Ιανουαρίου 2024, ένας Ελβετός σύζυγος αναφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Khonburi στο Khon Buri, Nakhon Ratchasima, για να ζητήσει το διαβατήριό του που είχε προηγουμένως κατασχέσει η αστυνομία. Αντίθετα, η αστυνομία τον ανέκρινε περαιτέρω σχετικά με τη σύζυγό του που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, η κυρία Οράθαι, σύζυγος ενός Ελβετού του οποίου το όνομα αποκαλύφθηκε δημοσίως μόνο ως κύριος Ρόλαντ, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα για την εξαφανισμένη υπόθεση της Orathai και αναφέρθηκε ότι προηγουμένως έχασε τον πρώην Ελβετό σύζυγό της το 2021 και έμεινε με χρήματα κληρονομιάς περίπου 13 εκατομμυρίων μπατ. Ο Orathai φέρεται να μετακόμισε πίσω στην Ταϊλάνδη και έζησε με τον Roland για δύο χρόνια στο Khon Buri, Nakhon Ratchasima.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ρόλαντ φέρεται να μάλωνε με την Οράθαι πριν εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τη Ρόλαντ για περισσότερες από πέντε ώρες μέχρι που σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε ότι είχε έντονη λογομαχία με την Οράθαι και φέρεται να την στραγγάλισε μέχρι θανάτου, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν ακούσιο. Στη συνέχεια, ο Roland φέρεται να μετέφερε το πτώμα σε ένα χωράφι με καλαμπόκι στην οδό Khok Kruat-Don Khang, Khon Buri, για να απορρίψει το πτώμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία συνέλαβε επίσημα τον Roland και διεξήγαγε έρευνα για να καθορίσει το κίνητρο πίσω από το περιστατικό και να ψάξουν για το σώμα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.