Το εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης φέρνει τουρκική κουζίνα παγκόσμιας κλάσης σε προσιτές τιμές στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ένα από τα νεότερα εστιατόρια της Pattaya και τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις είναι το Istanbul Restaurant, που βρίσκεται ακριβώς στη γωνία του Second Road και της South Pattaya Road κοντά στο Wat Chai και την Walking Street!

Το Istanbul Restaurant συνδυάζει τουρκικά πιάτα παγκόσμιας κλάσης σε προσιτές τιμές με ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Σερβίρουν πολύ νόστιμα εισαγόμενα πιάτα με αρνί και μοσχαρίσιο κρέας, σούπες, ζυμαρικά, σαλάτες και πολλά άλλα από έναν πολύ διάσημο Σεφ γνωστό για τα τουρκικά πιάτα του, τον Oktay Yesiloglu. Ο σεφ Oktay έχει επίσης εκπληκτικά πιάτα με υπογραφή διαθέσιμα στο μενού του εστιατορίου που απλά πρέπει να δοκιμάσετε!

Μπορείτε να φάτε το πιάτο σας κοντά στο τεράστιο παραδοσιακό μπάρμπεκιου τους, και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά είδη τουρκικών παραδοσιακών κουζινών και πιάτων. Το έμπειρα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι επίσης διαθέσιμο για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις από περίεργους επισκέπτες σχετικά με το περιεχόμενο ενός πιάτου ή να εξηγήσει την προέλευση ορισμένων τροφίμων.

Σε μια τέλεια τοποθεσία για να απολαύσετε το δείπνο σας πριν από μια βραδινή έξοδο στην οδό Walking Street, το Istanbul Restaurant θέλει να προσκαλέσει τους αναγνώστες μας εδώ στο TPN Media να τους δουν, να δοκιμάσουν το εξαιρετικό μενού τους και να δώσουν σχόλια!

Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα λέμε σύντομα στο Istanbul Restaurant! Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας και την τοποθεσία κάτω από τις φωτογραφίες.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Εστιατόριο Κωνσταντινούπολης Facebook

Εστιατόριο Istanbul Instagram

Χάρτης Google Τοποθεσία στο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης

Οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρουν, παρακαλούμε δείτε το εστιατόριο για λεπτομέρειες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/