Τραγωδία στο Ao Tubtim: Κινέζος τουρίστας πνίγεται στο Koh Samet στο Rayong

Rayong-

Στις 5:00 μ.μ., στις 27 Ιανουαρίου 2024, οι αστυνομικοί του Phe έλαβαν αναφορά για έναν Κινέζο τουρίστα που πνίγεται στο Ao Tubtim, στο Koh Samet, στο Rayong.

Τοπικές ιατρικές ομάδες διάσωσης και Rayong εστάλησαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν έναν Κινέζο τουρίστα του οποίου το όνομά του αποκρύφθηκε από την αστυνομία, 46 ετών, με μπλε μαγιό, ξαπλωμένο στην παραλία. Τα σωστικά συνεργεία παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον κινέζο τουρίστα.

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το Κινέζο θύμα είχε ταξιδέψει στο Koh Samet με άλλα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, το θύμα κολύμπησε μόνο του στη θάλασσα στο Ao Tubtim πριν πνιγεί. Η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι φέρεται να προσπάθησε να σώσει το θύμα αλλά ήταν πολύ αργοί.

Αρχικά, η ομάδα διάσωσης μετέφερε τη σορό του τουρίστα για νεκροψία στο νοσοκομείο Rayong για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του συμβάντος. Στη συνέχεια η αστυνομία κατήγγειλε την υπόθεση στην κινεζική πρεσβεία για περαιτέρω επεξεργασία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.