Έφοδος στον χώρο ψυχαγωγίας της Μπανγκόκ: Η παμπ Clio κλείνει λόγω ναρκωτικών και παρουσία ανηλίκων

Μπανγκόκ"

Στις 27 Ιανουαρίου 2024, αστυνομικοί της Bangna εισέβαλαν σε έναν χώρο ψυχαγωγίας, το Clio, στο Soi Udomsuk 58, Bangna, Bangkok, αφού έλαβαν αναφορά από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη της παμπ που φέρεται να παρείχε υπηρεσίες χωρίς έγκυρη άδεια και να επέτρεπε σε ανηλίκους και νέους να κάνουν παράνομες ενέργειες. ουσίες.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν περισσότεροι από 100 επισκέπτες να απολαμβάνουν το πάρτι. Στη συνέχεια, η αστυνομία διέταξε να παγώσει τις δραστηριότητες πριν ελέγξει τις ταυτότητες και κάνει τεστ ναρκωτικών. Ως αποτέλεσμα, τέσσερα κορίτσια που ήταν επίσης ανήλικα ηλικίας από 17 έως 19 ετών και τέσσερις ενήλικες άνδρες βρέθηκαν θετικά σε τεστ ναρκωτικών.

Επιπλέον, υπήρχε μια ύποπτη σκόνη σε πλαστικές σακούλες με πλαστικά καλαμάκια και τραπεζογραμμάτια που βρέθηκαν στο έδαφος και μια τουαλέτα, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης. Η αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει 9 άγνωστα αντικείμενα από υπόπτους για παράνομες ουσίες.

Αρχικά, η αστυνομία συνόδευσε τη μάνατζερ της λέσχης, η οποία ονομαζόταν δημόσια μόνο η κα Παναθάνιχα, 35 ετών, και τα τέσσερα ενήλικα άτομα που βρέθηκαν θετικά σε τεστ ναρκωτικών στο αστυνομικό τμήμα Bangna για περαιτέρω νομική επεξεργασία. Οι ανήλικοι θα οδηγούνταν στους γονείς τους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.