Τουρίστας Van ανατρέπεται στην Πατάγια, ο οδηγός αποκαλύπτει μια περίεργη αιτία

Πατάγια -

Ένα περιστατικό αργά το βράδυ στις 25 Ιανουαρίου 2024, είδε ένα τουριστικό βαν ανατράπηκε στην Πατάγια, αφήνοντας τον οδηγό με ελαφρά τραύματα.

Στις 10:30 μ.μ., το Ίδρυμα Sawang Boriboon Thammasathan έλαβε μια αναφορά για το ατύχημα, το οποίο συνέβη στο πάρκο Soi Pattaya έξω από την οδό Thappraya, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi.

Δείτε την έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας στο YouTube μας εδώ.

Τα σωστικά συνεργεία και οι εθελοντές έφτασαν γρήγορα στο σημείο και βρήκαν ένα λευκό μίνι βαν Toyota να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο πλάι. Το όχημα είχε υποστεί σημαντικές ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα.

Ο οδηγός, ο κ. Chaiyut Awampad, 53 ετών, στάθηκε στο σημείο με ελαφρά τραύματα. Ενημέρωσε τις αρχές ότι μόλις είχε τελειώσει τη μεταφορά Ρώσων τουριστών σε ένα ξενοδοχείο και ότι το φορτηγό «έτρεψε απροσδόκητα» εντελώς μόνο του κατά την έξοδό του από το δρομάκι, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Ο κ. Chaiyut αναμένεται να συνεργαστεί με περαιτέρω έρευνες για να ρίξει φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.