Ο Nakhon Ratchasima γιορτάζει το καθεστώς της UNESCO: 8ο Ετήσιο Φεστιβάλ Απολιθωμάτων

Nakhon Ratchasima-

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Suwat Liptapanlop, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Nakhon Ratchasima Rajabhat, προήδρευσε του 8ου Φεστιβάλ Απολιθωμάτων 2024 υπό την έννοια της Παγκόσμιας Παλαιοντόπολης στο Mall Korat.

Ο Σουβάτ δήλωσε δημόσια ότι το Φεστιβάλ Απολιθωμάτων ήταν ένα σημαντικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου καθώς η Nakhon Ratchasima ανακοινώθηκε ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO στις 24 Μαΐου 2023. Το φεστιβάλ δημοσιοποίησε επίσης το τουριστικό δυναμικό στη Nakhon Ratchasima, είπε ο Suwat.

Το γεωπάρκο κάλυπτε πέντε περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Mueang, Sikhio, Sung Noen, Kham Thale So και Chaloem Phra Kiat.

Επιπλέον, η Nakhon Ratchasima ήταν μία από τις τέσσερις επαρχίες στον κόσμο που αναδείχτηκε Τριπλή Πόλη Κληρονομιάς της UNESCO, συμπεριλαμβανομένων των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς: Dong Phaya Yen, Khao Yai, Biosphere Reserve: Sakaerat και World Geopark: Korat Geopark.

Ωστόσο, μόνο το 5% των ξένων τουριστών επισκέφτηκε τη βορειοανατολική Ταϊλάνδη ή το Isan. Για να τονώσει τον τουρισμό στο Isan, ο Nakhon Ratchasima θα ξεκινήσει τον τουρισμό παγκόσμιας κληρονομιάς, ένα πρόγραμμα Triple Heritage City της UNESCO, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης σχετικών φορέων της Ταϊλάνδης, καθώς και συνδυάζοντας φυσικό και πολιτιστικό τουρισμό, σημείωσε ο Suwat.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.