20-Car Pileup Chaos in Loei: Διαρροές λατέξ και βροχή προκαλούν επικίνδυνες οδικές συνθήκες

Λόι-

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, οι ομάδες διάσωσης Loei έλαβαν αναφορές ατυχημάτων στους δρόμους Loei-Chiang Khan, Loei-Wang Saphung και Loei-Na Duang Road καθώς οι βροχές άρχισαν να πέφτουν, προκαλώντας 20 ατυχήματα πολλών οχημάτων σε τρεις ώρες.

Σύμφωνα με αναφορά των σωστικών ομάδων Loei, καθώς οι βροχές άρχισαν να πέφτουν, υπήρξε αναφορά ατυχήματος στην οδό Loei-Chiang Khan, μια σύγκρουση πολλών οχημάτων. Τα σωστικά συνεργεία εστάλησαν για να σώσουν τα θύματα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα οχήματα πριν τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο Loei.

Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι υπήρξαν περισσότερες από 10 αναφορές ατυχημάτων στους δρόμους Loei-Wang Saphung και Loei-Na Duang. Συνολικά, συνέβησαν περισσότερα από 20 ατυχήματα και αναφέρθηκε ένας σοβαρός τραυματισμός, σύμφωνα με τις ομάδες διάσωσης Loei.

Μετά από έρευνα, ατυχήματα πολλών οχημάτων συνέβαιναν κάθε χρόνο σε αυτήν την περιοχή καθώς φορτηγά που μετέφεραν λάτεξ διέρρευσαν ένα γαλακτώδες υγρό από τα δέντρα στο δρόμο. Ειδικά, όταν οι βροχές άρχισαν να πέφτουν, το λάτεξ στο οδόστρωμα προκάλεσε ολισθηρές επιφάνειες.

Αν και οι αρμόδιες υπηρεσίες επέβαλαν κανονισμούς για φορτηγά που μεταφέρουν λατέξ για να αποτρέψουν τη διαρροή γαλακτώδους υγρού, πολλά άτομα εξακολουθούσαν να παραβιάζουν τους νόμους.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.