Τουριστικό ταχύπλοο συγκρούεται με ύφαλο κοντά στο Koh Kood, Trat, και οι 12 τουρίστες και 3 μέλη του πληρώματος διασώθηκαν με ασφάλεια

Trat-

Στις 2:30 μ.μ., στις 24 Ιανουαρίου 2024, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Παράκτιας Υδατοκαλλιέργειας Trat (CARDC) έλαβε μια έκθεση έκτακτης ανάγκης για σύγκρουση ταχύπλοου με ύφαλο, προκαλώντας ναυάγιο 16 μίλια μακριά από την περιοχή Laem Thian, Koh Kood, Trat.

Μετά από 30 λεπτά, το Trat CARDC έχασε την επαφή με 12 τουρίστες και 3 συναδέλφους του πληρώματος στο ταχύπλοο. Τρία ταχύπλοα θαλάσσια διάσωσης Trat εστάλησαν στις συντεταγμένες 3532 όπως αναφέρουν τα θύματα. Ωστόσο, τα θαλάσσια σωστικά συνεργεία δεν κατάφεραν να βρουν τα θύματα ή το ταχύπλοο στην αναφερόμενη περιοχή, σύμφωνα με την ομάδα διάσωσης.

Στη συνέχεια, τα ταχύπλοα διάσωσης έψαξαν την περιοχή με την υπόθεση ότι το ταχύπλοο μπορεί να είχε απομακρυνθεί λόγω των κυμάτων του ωκεανού. Στις 5:15, τα θαλάσσια σωστικά συνεργεία εντόπισαν τα θύματα να επιπλέουν με σωσίβια σε κουρασμένη κατάσταση, ανέφεραν οι ομάδες διάσωσης.

Όλα τα θύματα διασώθηκαν επιτυχώς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ge Koh Kood για μια πρώτη σωματική εξέταση καθώς μερικά από αυτά ήπιαν θαλασσινό νερό, είπε η ομάδα διάσωσης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.