Διεθνής Βρετανός Δάσκαλος συνελήφθη επειδή παρέσυρε ανήλικους να διαπράξουν απρεπείς πράξεις στο Pathum Thani

Pathum Thani-

Στις 25 Ιανουαρίου 2024, η Πολ. Ο συνταγματάρχης Jirawat Piampinseth, ο Έφορος του Αστυνομικού Τμήματος Thanyaburi, αποκάλυψε δημόσια την περίπτωση ενός Βρετανού δασκάλου που φέρεται να διέπραξε μια άσεμνη πράξη σε ανηλίκους κάτω των 13 ετών σε διεθνές σχολείο στο Thanyaburi, Pathum Thani.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, ο Βρετανός δάσκαλος, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ντέιβιντ, γύρω στα σαράντα με πενήντα, φέρεται να παρέσυρε ανηλίκους κάτω των 13 ετών και να διέπραξε άσεμνες πράξεις στα διαλείμματα για μεσημεριανό γεύμα. Αναφέρθηκε ότι τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ήταν θύματα, είπε η αστυνομία.
Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους δασκάλους στην τάξη άκουσε τους μαθητές να συζητούν τις συμπεριφορές του Ντέιβιντ. Στη συνέχεια, ο δάσκαλος ζήτησε από τους μαθητές να εξηγήσουν τι τους συνέβη πριν αναφέρει την ιστορία στους κηδεμόνες του μαθητή, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ένας από τους μαθητές των γονέων δήλωσε ότι πρόσφατα άκουσαν την είδηση ​​ότι η κόρη τους ήταν ένα από τα θύματα για τουλάχιστον 7 έως 8 μήνες. Το θύμα φέρεται να είπε στους γονείς ότι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, ο Ντέιβιντ παρέσυρε το θύμα στην αίθουσα ενός δασκάλου για να διαπράξει τα εγκλήματα, ανέφερε η αστυνομία.
Στις 24 Ιανουαρίου, η αστυνομία του Thanyaburi συνέλαβε τον Βρετανό δάσκαλο σε ένα σπίτι στο Mueang Pathum Thani. Ωστόσο, ο ύποπτος λιποθύμησε μετά την εμφάνιση της αστυνομίας. Στη συνέχεια, η αστυνομία μετέφερε επειγόντως τον ύποπτο στο νοσοκομείο Pathumwet για ιατρική περίθαλψη.

Αρχικά, ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε τις αδικίες του προτού οδηγηθεί στο δικαστήριο του Thanyaburi για περαιτέρω νομική διαδικασία για διάπραξη άσεμνης πράξης σε ανηλίκους κάτω των 13 ετών.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.