Τραγικό ατύχημα στο Kanchanaburi: Δύο συλλέκτες απορριμμάτων τραυματίστηκαν θανάσιμα σε σύγκρουση στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου

Kanchanaburi-

Στις 3:10 μ.μ., στις 23 Ιανουαρίου 2024, η αστυνομία της Tha Ruea έλαβε μια αναφορά ατυχήματος για δύο συλλέκτες απορριμμάτων που χτυπούσαν θανάσιμα το κεφάλι τους σε μια σήραγγα αυτοκινητόδρομου ενώ κάθονταν στην κορυφή ενός απορριμματοφόρου στο Tha Maka του Kanchanaburi.

Τα θύματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν δημόσια μόνο ως ο κ. Απίνιο, 24 ετών, και ο κ. Narongsak, 27 ετών, βρέθηκαν σε σοβαρή κατάσταση καθώς το κρανίο τους ήταν σπασμένα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Μετά την έρευνα της αστυνομίας, η σήραγγα του αυτοκινητόδρομου επέτρεπε οχήματα μόνο κάτω των 4 μέτρων, ενώ υπήρχαν ίχνη από κηλίδες αίματος και σύγκρουση.

Ενώ τα θύματα κάθονταν στην κορυφή του απορριμματοφόρου για να ταξινομήσουν πλαστικά μπουκάλια σε σακούλες, ο οδηγός απορριμματοφόρου, ο οποίος αναγνωρίζεται δημόσια ως ο κ. Chuchat Phromsawat, 43 ετών, οδήγησε το φορτηγό και συγκρούστηκε με τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα οι δύο απορριμματοφόροι να χάσουν. τη ζωή τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο οδηγός είπε στην αστυνομία μετά το ατύχημα ότι φέρεται να μετέφερε τα θύματα σε κοντινό υγειονομικό σταθμό για άμεση ιατρική περίθαλψη. Ωστόσο, τα θύματα ανακοινώθηκαν αργότερα νεκρά αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Makarak, Kanchanaburi.

Ωστόσο, το Νοσοκομείο Ratchaburi θα πραγματοποιήσει αυτοψία για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος πριν πραγματοποιήσει μια θρησκευτική τελετή.

Αρχικά, η αστυνομία συνόδευσε τον Chuchat στο αστυνομικό τμήμα Tha Ruea για περαιτέρω νομικές διαδικασίες και απήγγειλε κατηγορίες για απρόσεκτη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλων ατόμων.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.