Ενημέρωση: Sa Kaeo Teen Crime Wave: Η αστυνομία αποκαλύπτει σειρά παραβάσεων, διευρύνεται η καταστολή σε όλη την Ταϊλάνδη

Εθνικός-

Στις 9:00 π.μ., 23 Ιανουαρίου 2024, Πολ. Ο στρατηγός Surachet Hakparn, ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας, δήλωσε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους έφηβους του Sa Kaeo που φέρεται να επιτέθηκαν σε μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα μέχρι θανάτου και επίσης ενεπλάκησαν σε άλλα σοβαρά εγκλήματα.

Προηγουμένως, η ομάδα εφήβων φέρεται να είχε διαπράξει εγκλήματα σε περισσότερες από 7 έως 8 περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας της κας Buaphan, βιασμό, και απρέπεια, σύμφωνα με την αστυνομική περίληψη των υποθέσεων της 22ας Ιανουαρίου.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ενήλικες φέρεται να συμμετείχαν στη διάπραξη εγκλημάτων. Επιπλέον, εντάλματα σύλληψης και κατηγορίες ήταν υπό επεξεργασία και θα ολοκληρωθούν έως τις 26 Ιανουαρίου, είπε ο Πολ. Γεν. Σουρατσέτ. Οι γονείς των ανήλικων υπόπτων θα πιέζονταν επίσης για διάφορες κατηγορίες, είπε ο Πολ. Γεν. Σουρατσέτ.

Ωστόσο, η αστυνομία θα εντοπίσει περαιτέρω παρόμοιες ομάδες ανηλίκων στη λίστα παρακολούθησης της αστυνομίας σε όλη την Ταϊλάνδη, όπως οι Nonthaburi, Samut Prakan και Sa Kaeo. Ο Sa Kaeo θα ήταν ένα παράδειγμα σε μια ακραία περίπτωση για την επιβολή αυστηρών νόμων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας σημείων ελέγχου για τεστ ναρκωτικών, kratom ή αλκοόλ, παρατήρησε ο Pol. Γεν. Σουρατσέτ.

Πρόσφατα ο Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, διέταξε απαγόρευση κυκλοφορίας στο Sa Kaeo, απαγορεύοντας στους ανήλικους να φύγουν από τα νοικοκυριά πέρα ​​από τις 10:00 μ.μ.

Το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, η αστυνομία του Sa Kaeo μπόρεσε να κατασχέσει πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά και παράνομες ουσίες. Συνελήφθησαν συνολικά 8 χρήστες ναρκωτικών, προφυλακίστηκαν 20 γονείς και κατασχέθηκαν 35 μοτοσυκλέτες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πολ. Ο στρατηγός Surachet πρόσθεσε ότι συζήτησε με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Παρατήρησης και Προστασίας Ανηλίκων σχετικά με τα κοινωνικά ζητήματα στους ανήλικους. Αναφέρθηκε ότι στην περίπτωση των εφήβων Sa Kaeo, θα χωρίζονταν από άλλους κρατούμενους ανήλικους σε διαδικασίες θεραπείας και αποκατάστασης.

Η διαδικασία φέρεται να είναι έως και τρία χρόνια σε ένα κέντρο παρατήρησης αντί για φυλακή, είπε ο Πολ. Γεν. Σουρατσέτ.

Την επόμενη εβδομάδα, η Πολ. Ο στρατηγός Surachet θα πραγματοποιούσε επιτόπια επιθεώρηση της περιοχής Sa Kaeo για να επισκεφθεί διάφορα νοικοκυριά για να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και εμπιστοσύνη στη διαδικασία της δικαιοσύνης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.