Το Ναυτικό Sattahip κατάσχεσε παράνομο πλοίο μεταφοράς πετρελαίου στον Κόλπο της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip -

Ο βασιλικός στόλος της Ταϊλάνδης στην περιοχή Sattahip του Chonburi κατέσχεσε ένα παράνομο πλοίο μεταφοράς πετρελαίου στον Κόλπο της Ταϊλάνδης στις 22 Ιανουαρίου 2024.

Ενεργώντας μετά από μια πληροφορία, οι ναυτικές δυνάμεις αναχαίτησαν και συνέλαβαν το σκάφος κοντά στο νησί Ta Lu στην επαρχία Rayong. Σύμφωνα με αναφορές, το πλοίο είχε τροποποιηθεί παράνομα για να μεταφέρει πετρέλαιο αφού είχε αρχικά νηολογηθεί ως πλοίο γενικού φορτίου. Μετά από επιθεώρηση, οι αρχές της Ταϊλάνδης ανακάλυψαν 104,000 λίτρα καυσίμου ντίζελ που φέρεται να φοροδιαφυγή και τρία μέλη του πληρώματος στο πλοίο.

Το σκάφος συνοδεύτηκε στο Αρχηγείο Διοίκησης Ναυτικού στο Σατάχιπ για περαιτέρω έρευνα. Τα μέλη του πληρώματος, εν τω μεταξύ, διερευνώνται από αρμόδιους αξιωματούχους, αν και οι ταυτότητές τους έχουν αποκαλυφθεί μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η επιτυχής επιχείρηση ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ του Κέντρου Διατήρησης Εθνικών Ναυτιλιακών Συμφερόντων Περιοχή 1, του Τμήματος Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, των Υποκαταστημάτων Pattaya και Rayong του Γραφείου Ναυτιλίας και του Επαρχιακού Γραφείου Αλιείας Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.