Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων σκότωσε 23 άτομα και άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου έως Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!
  1. Ανησυχίες έχουν εκφραστεί για τη συμπεριφορά δύο ξένων τουριστών στο Wat Chiang Man, έναν σεβαστό βουδιστικό ναό στο Τσιάνγκ Μάι, αφού παρατηρήθηκαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στις εγκαταστάσεις του ναού.

Το περιφερειακό γραφείο Phra Nakhon δήλωσε στο κοινό σχετικά με viral εικόνες δύο ξένων τουριστών με μπικίνι να κάνουν ηλιοθεραπεία στο Sanam Luang της Μπανγκόκ, προκαλώντας διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

Η τουριστική αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι πήρε συνέντευξη από δύο τουρίστες που έκαναν ηλιοθεραπεία με μαγιό στην περιοχή του παλιού ναού στο Τσιάνγκ Μάι στις 14 Ιανουαρίου, προκαλώντας διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με την καταλληλότητα.

Αυτή η ιστορία κυριάρχησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης την περασμένη εβδομάδα.

2. Η ψευδής ομολογία του συζύγου αποκαλύπτει τη συγκλονιστική ανατροπή: Οι έφηβοι της Ταϊλάνδης εκτίθενται σε βάναυση επίθεση και δολοφονία ψυχικά άρρωστης γυναίκας στο Sa Kaeo.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο Panya δεν ήταν παρών στον τόπο του εγκλήματος και υπήρχαν 5 έφηβοι ηλικίας από 13 έως 16 ετών που διέπραξαν τα εγκλήματα.

3. Τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ένα ατύχημα έκρηξης σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Mueang του Suphanburi, προκαλώντας 23 θύματα και 6 τραυματίες, όπως επιβεβαιώθηκε μέχρι την ώρα του Τύπου.

Το εργοστάσιο πυροτεχνημάτων είχε προηγουμένως εκραγεί στις 30 Νοεμβρίου 2022, προκαλώντας 1 θάνατο και 4 τραυματισμούς, ανέφεραν ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

4. Η αστυνομία του φράγματος Samae έλαβε μια αναφορά ατυχήματος ότι μια σφεντόνα γερανού έσπασε προκαλώντας έναν θάνατο και έναν τραυματισμό σε εργάτες κατασκευών στην οδό Rama 2, Soi 72, Bang Khun Thian, Μπανγκόκ.

Τα δύο θύματα ήταν τεχνικοί Μηχατρονικής.

5. Ένας μηχανοδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο μετά από σύγκρουση τρένου που ερχόταν από Μπανγκόκ - Τσιάνγκ Μάι με ρυμουλκούμενο στην περιοχή Chum Saeng.

Άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του άγνωστου οδηγού φορτηγού.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, να είστε ασφαλείς!
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.