Το Numchai Fair Market Grand ανοίγει για να ενισχύσει την τοπική οικονομία της Pattaya

Πατάγια -

Η ζωντανή σκηνή της Pattaya καλωσόρισε ένα νέο ορόσημο την Κυριακή με τα εγκαίνια της Έκθεσης Numchai, που διαφημίζεται ως ένας ζωντανός χώρος για το "Walk, Eat, Trip".

Η αγορά βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κατά μήκος της οδού Sukhumvit-Pattaya Klang. Επιβλέπεται από την κα Wiriya Khamdee, την υπεύθυνη αγοράς, η οποία στοχεύει να φέρει μια φρέσκια, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην πολυσύχναστη καρδιά της Pattaya.

Η Numchai Fair Pattaya Market διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά από περισσότερα από 100 μόνιμα καταστήματα και 85 προσωρινούς πάγκους με τέντες, με κάθε χώρο για μόνιμα καταστήματα να έχει ήδη δημιουργηθεί. Αυτή η ποικιλόμορφη αγορά στοχεύει να τονώσει την τοπική οικονομία παρέχοντας μια πλατφόρμα για τις τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να ευδοκιμήσουν.

Η αγορά παρέχει άφθονο χώρο στάθμευσης που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 αυτοκίνητα. Η αγορά είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 4:00 έως τα μεσάνυχτα για να εξυπηρετήσει τόσο τους ημερήσιους εξερευνητές όσο και τα βραδινά καροτσάκια.

Επί του παρόντος, η Numchai Fair Pattaya Market προσφέρει δωρεάν χώρο λιανικής για τους πρώτους τρεις μήνες για να βοηθήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να δοκιμάσουν τα φτερά και τα προϊόντα τους. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην πολυσύχναστη σκηνή της αγοράς μπορούν να ρωτήσουν για τον διαθέσιμο χώρο λιανικής καλώντας στο 081-514 5265.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.