Κουραστήκατε να είστε φαλακρός ή να χάνετε τα μαλλιά σας στην Πατάγια; Η PHD Clinic Pattaya είναι εδώ για να βοηθήσει!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Αν υπάρχει κάτι που πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι άνδρες, φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι η απώλεια μαλλιών. Ειδικά σε μια πόλη όπως η Pattaya που είναι ιδανική για singles που θέλουν να συναντήσουν άλλους singles, είναι σημαντικό να νιώθετε και να φαίνεστε καλύτερα.

Η απώλεια των μαλλιών σας ή η αραίωση στην κορυφή μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτοπεποίθησης για πολλούς ανθρώπους και μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την εμφάνισή τους αλλά και την αυτοεκτίμηση και τη συνολική ψυχική τους υγεία. Ευτυχώς, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, και η PHD Clinic Pattaya είναι εδώ για να σας βοηθήσει, μαζί με έναν Αμερικανό πιστοποιημένο γιατρό για μεταμόσχευση μαλλιών. Προσφέρουν επίσης πολλές άλλες εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πρώτα απ' όλα, εμείς εδώ στο The Pattaya News επισκεφθήκαμε πρόσφατα την κλινική PHD για να μιλήσουμε με (εισάγετε το όνομα του γιατρού) σχετικά με τις υπηρεσίες τους, οπότε για όσους προτιμούν να ακούσουν ή να παρακολουθήσουν, ρίξτε μια ματιά στο βίντεό μας παρακάτω!

 

Τώρα, ας ρίξουμε μια γενική ματιά στο PHD Clinic και τι πρέπει να γνωρίζουμε για αυτά:

Η PHD Clinic έχει το κύριο υποκατάστημά της στην Πατάγια της Ταϊλάνδης στην κεντρική Pattaya Road, απέναντι από το Mityon (Οδηγίες και Χάρτης Google παρακάτω). Το ιατρείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:00, εκτός Τετάρτης.

Η κλινική προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

-Δωρεάν επισκέψεις γιατρού!! Ναι, ΔΩΡΕΑΝ!

-Μεταμοσχεύσεις μαλλιών από Αμερικανό Πιστοποιημένο Ιατρό!

-Αυξήσεις μύτης

- Χειρουργική τσάντα ματιών

- Βαρύ χειρουργείο

-Τα πεσμένα μάτια διορθώνονται

-Γεμιστικό

- Μπότοξ

-Μίνι χειρουργείο λίφτινγκ προσώπου

-Λέιζερ διόδου

-Ανύψωση νήματος βλαστοκυττάρων

- Λιποαναρρόφηση

-Βιταμίνη στάζει

- Στυλό για απώλεια βάρους

- Θεραπείες με λέιζερ LED για ακμή και μαύρα στίγματα

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια νέα εμφάνιση, το PHD Clinic είναι το ιδανικό μέρος! Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Είτε ψάχνετε για μεταμόσχευση μαλλιών, αυξητική μύτης ή λιποαναρρόφηση, σας καλύπτουν.

Όπως αναφέρθηκε, είναι ιδιαίτερα έμπειροι στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών με τον εξαιρετικό American Certified Board Doctor τους και επίσης καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη απόφαση μπορεί να είναι αυτή και γι' αυτό προσφέρουν εξαιρετικές δωρεάν συμβουλές για να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις και να ξεπεράσουν τυχόν φόβους ή εμπόδια. είστε στο δρόμο για έναν καλύτερο και πιο σίγουρο εαυτό σας!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η PHD Clinic προσφέρει επίσης θεραπείες με λέιζερ LED για ακμή και μαύρα στίγματα! Έτσι, αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια ή τα μαύρα στίγματα, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων που σχετίζονται με την ηλικία ή εκείνων που οφείλονται σε βλάβη από τον ήλιο, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν.

Και το καλύτερο μέρος; Όπως αναφέρθηκε, προσφέρουν δωρεάν συμβουλές γιατρού ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.phd-clinic.com.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook, PHD Clinic Αισθητική Χειρουργική και Μεταμόσχευση Μαλλιών Pattaya

Ο λογαριασμός τους στη γραμμή @phdclinic,

Ο λογαριασμός τους στο Instagram phd.κλινική,

ή καλώντας τους στο **061-8988771**.

Βρίσκονται στην Central Pattaya Road, απέναντι από το Mityon Pattaya. Μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία τους στους Χάρτες Google στη διεύθυνση

https://maps.app.goo.gl/TQ2feSYBmbQRfUK96

Λοιπόν, τι περιμένεις; Πηγαίνετε στο PHD Clinic και ετοιμαστείτε να δείχνετε και να νιώσετε καλύτερα! Α, και φροντίστε να τους πείτε ότι ακούσατε γι 'αυτούς στο The Pattaya News όταν σας ρωτήσουν!

Απολαύστε τις παρακάτω φωτογραφίες ευτυχισμένων πρώην πελατών, που παρέχονται από την PHD Clinic. Συμβουλή: Κάντε κλικ σε μια φωτογραφία και ανοίξτε μια συλλογή για να περάσετε εύκολα τις εικόνες.

Χορηγούμενο περιεχόμενο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/