Η Ταϊλάνδη κατέλαβε την 6η θέση παγκοσμίως στους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε της Telegraph

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Στην τελευταία κατάταξη με βάση τα δεδομένα της πλατφόρμας Airbnb, η Ταϊλάνδη έχει αναδειχθεί ως ο νούμερο ένα χειμερινός προορισμός για Κινέζους τουρίστες κατά τη χειμερινή περίοδο (Δεκέμβριος 2023 – Φεβρουάριος 2024).

Εξασφάλισε επίσης μια θέση ανάμεσα στους 20 πιο περιζήτητους προορισμούς στην Ταϊλάνδη, όπως αποδεικνύεται από τις δραστηριότητες αναζήτησης Κινέζων επισκεπτών στην πλατφόρμα Airbnb. Επιπλέον, το The Telegraph, ένα κορυφαίο βρετανικό μέσο ενημέρωσης, έχει τοποθετήσει την Ταϊλάνδη στην 6η θέση μεταξύ των «20 τοποθεσιών που πρέπει να επισκεφτείτε το 2024», καθιστώντας την ως τη μοναδική ασιατική χώρα μεταξύ των 10 κορυφαίων.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της πλατφόρμας Airbnb, η Ταϊλάνδη υποδέχθηκε θερμά πάνω από 3.5 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες το 2024, ενισχύοντας τη θέση της ως ο κορυφαίος διεθνής προορισμός που αναζητούν Κινέζοι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Επιπλέον, πέντε πόλεις της Ταϊλάνδης έχουν αναγνωριστεί μεταξύ των κορυφαίων 20 προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις από Κινέζους επισκέπτες στην πλατφόρμα Airbnb κατά τη χειμερινή περίοδο. Αξιοσημείωτες πόλεις περιλαμβάνουν το Πουκέτ (κατάταξη 1η), την Μπανγκόκ (κατάταξη 2η), το Τσιάνγκ Μάι (κατάταξη στην 7η), το Κο Σαμούι (κατάταξη 10η) και την Πατάγια (κατάταξη 12η).

Επιπλέον, η περίφημη κατάταξη της The Telegraph με τίτλο «Τα 20 μέρη που πρέπει να επισκεφτείς το 2024» τοποθετεί την Ταϊλάνδη στην 6η θέση, καθιστώντας την τη μοναδική ασιατική χώρα στην πρώτη 10άδα. Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει:

1. Newfoundland and Labrador, Καναδάς

2. Bad Ischl and the Salzkammergut, Αυστρία

3. Νορβηγικές πλαγιές, Σκανδιναβία

4. Okavango Delta, Μποτσουάνα

5. Wild Atlantic Way, Ιρλανδία

6. Ταϊλάνδη, Νοτιοανατολική Ασία

7. Exmoor, Αγγλία

8. Stirling, Σκωτία

9. Παρίσι, Γαλλία

10. Κέα, Ελλάδα

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.