Άνδρας από την Πατάγια που ζούσε σε εγκαταλελειμμένη ντίσκο Μπάτμαν συνελήφθη για παράνομα ναρκωτικά και πυροβόλα όπλα

Πατάγια -

Η αστυνομία στην Πατάγια συνέλαβε έναν Ταϊλανδό στις 18 Ιανουαρίου για κατοχή και πώληση μεθαμφεταμίνης και μη εξουσιοδοτημένων όπλων.

Ενεργώντας κατόπιν εντολής Πολ. Ο Συνταγματάρχης Navin Sinthurat, Αρχηγός της Αστυνομίας του Μπανγκλαμούνγκ, μια ομάδα ερευνητών συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Rueangrit, 35 ετών, την Πέμπτη, μετά από μια σύντομη έρευνα.

Ο κ. Rueagnrit αναφέρθηκε ότι ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Soi Batman στη Νότια Πατάγια και εμπλεκόταν σε παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και πυροβόλων όπλων, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας. Αφού τον εντόπισαν να κυκλοφορεί ύποπτα στην περιοχή, οι αστυνομικοί ζήτησαν να ερευνήσουν το σώμα του και ενώ δεν βρέθηκαν άμεσα παράνομα αντικείμενα, φέρεται να ομολόγησε ότι πρόσφατα πήρε μεθαμφεταμίνη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο του ανακαλύφθηκαν επτά φυσίγγια κυνηγετικών όπλων 12 διαμετρημάτων, 0.78 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και σύνεργα ναρκωτικών κρυμμένα μέσα σε ένα κρυμμένο διαμέρισμα.

Ο κ. Rueagnrit παραδέχτηκε ότι αγόρασε τα φάρμακα από ένα άτομο γνωστό μόνο ως "M". Ισχυρίστηκε επίσης ότι κατείχε ένα όπλο για προσωπική προστασία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση για περαιτέρω έρευνα, αφού κατηγορήθηκε για κατοχή παράνομων ναρκωτικών και χρήση πυροβόλων όπλων και ναρκωτικών.

Για ένα χαρακτηριστικό που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγο καιρό σχετικά με το εγκαταλελειμμένο Batman Disco, δείτε εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.