Ο δημοφιλής Ινδός ηθοποιός Kiran Raj βρίσκει αγάπη για το Fight Game στην Πατάγια της Ταϊλάνδης με το Rage Fight Academy

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο δημοφιλής Ινδός ηθοποιός Kiran Raj γύριζε πρόσφατα μια ταινία στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, ένα παγκοσμίου φήμης τουριστικό θέρετρο διάσημο για τα πολλά τουριστικά του αξιοθέατα και την έντονη νυχτερινή ζωή του, όταν αποφάσισε να περιηγηθεί λίγο μόνος του στην πόλη, καταφέρνοντας να εγκαταλείψει τη συνοδεία του και να πάρει ένα Baht Bus (Songtaew στην ταϊλανδέζικη γλώσσα), ουσιαστικά ένα τροποποιημένο ταξί φορτηγών, γύρω από την πόλη.

Ο Kiran απολάμβανε το χρόνο του μέχρι που, όπως περιέγραψε, δύο πολύ μεθυσμένοι τουρίστες που συμπεριφέρονταν αρκετά επιθετικά, ανέβηκαν στο ταξί του λεωφορείου μπατ και ενοχλούσαν τον ίδιο και άλλους επιβάτες. Αν και μια άβολη κατάσταση εκείνη την εποχή και αρκετά τεταμένη, η εμπειρία είχε ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα για τον Kiran.

Πρώτον, θα θέλαμε να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο αν είστε ακόμα μαζί μας και δεν γνωρίζετε τον Kiran…ιδού το προφίλ του στο IMDB εδώ. Είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ινδία και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και πάνω από το 500,000 στο Facebook, αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα διαφορετικό κοινό από όλο τον κόσμο που μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με Ινδούς ηθοποιούς.

Τώρα, ο Kiran είναι επίσης διάσημος για το ότι πρωταγωνιστεί σε πολλές ταινίες δράσης και σόου, αλλά ακόμη και οι μεγαλύτεροι ήρωες δράσης του κόσμου πρέπει να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα σετ δεξιοτήτων τους. Ενώ βρίσκεστε στο λεωφορείο Μπατ με τους θορυβώδεις μεθυσμένους κυρίους, Ο Kiran παρατήρησε μια μεγάλη διαφήμιση στο λεωφορείο για το Rage Fight Academy και το Training Camp στην Πατάγια, ένα από τα κορυφαία στρατόπεδα εκπαίδευσης της Ταϊλάνδης με πολλούς εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης.

Η διαφήμιση και η κατάσταση με τους θορυβώδεις τουρίστες ήταν ένα σύμβολο για τον Kiran εκείνη την εποχή, ο οποίος ένιωθε ότι βασικά φώναζε το όνομά του και ότι ήταν γραφτό. Χωρίς δισταγμό, ο Kiran αποφάσισε να επισκεφτεί το Rage Fight Academy και να δώσει συνέχεια σε αυτό που είπε ότι ήταν μοιραίο.

Ήταν στο Rage Fight Academy που ο Kiran συνάντησε τον Jonny Tello, έναν από τους παγκόσμιους εκπαιδευτές στο στρατόπεδο και έναν εξαιρετικά έμπειρο και νικητή μαχητή ο ίδιος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Jonny εδώ και δείτε μερικά υπέροχα βίντεο με αυτόν και τον Kiran πρόσφατα!

Οι δύο άνδρες το ξεκίνησαν αμέσως, και με θετικό τρόπο, όχι με τρόπο MMA. Ήταν πράγματι σαν να είχε παρέμβει η μοίρα και ο Kiran και ο Jonny άρχισαν να προπονούνται μαζί, αναπτύσσοντας όχι μόνο μια σταθερή σχέση προπονητή και μαθητή, αλλά και μια εκκολαπτόμενη φιλία, μοιράζοντας πολλά κοινά πράγματα παρά τις πολύ διαφορετικές ανατροφές και υπόβαθρα.

Τον τελευταίο μήνα περίπου ο Kiran τραγούδησε τα εύσημα της εποχής του στο Rage Fight Academy στα social media και τις δεξιότητες που μαθαίνει και ελπίζει να αγωνιστεί σε πραγματικούς αγώνες στο μέλλον, με τον Jonny να τον βοηθά να προετοιμαστεί. Ο Kiran έχει ήδη κερδίσει έναν αγώνα εντός έδρας στο Rage Gym και ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε μια μελλοντική εκδήλωση Rage Fight Night, με περισσότερες λεπτομέρειες να κοινοποιηθούν όταν είναι διαθέσιμες! Συνεχίζει να προπονείται στο Rage Fight Academy στην προετοιμασία!

Ενδιαφέρεστε να κάνετε τα πρώτα βήματα για να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να μάθετε για το MMA, το BJJ, το Muay Thai, την Πυγμαχία και πολλά άλλα; Με τη διαθεσιμότητα διαμονής και την παροχή βοήθειας για την έκδοση βίζας, το Rage Fight Academy μπορεί να βοηθήσει με όλες τις ανάγκες κάποιου. Ελέγξτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες και στείλτε τους ένα μήνυμα.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα λέμε σύντομα στην Πατάγια! Ω, και να προσέχετε επίσης τα τελευταία κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα του Kiran, ειδικά την επερχόμενη ταινία δράσης του Ronny!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/