Οι κάτοικοι του Τσονμπούρι ανησύχησαν από μια σειρά από διαρρήξεις σπιτιών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στην περιοχή Mueang του Chonburi ζητούν από την αστυνομία να συλλάβει μια ομάδα διαρρηκτών που έκλεψαν τιμαλφή αξίας εκατομμυρίων μπατ από τα σπίτια τους τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023.

Οι κάτοικοι του Moo 7 στη Νάπα παραμένουν συγκλονισμένοι μετά από μια σειρά από διαρρήξεις που στόχευσαν τα σπίτια τους. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, ο κ. Por (ψευδώνυμο), μίλησε σε τοπικούς δημοσιογράφους, αναφέροντας λεπτομερώς την κλοπή στο διώροφο αρχοντικό του που συνέβη το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου.

Δήλωσε ότι τρεις κλέφτες εισέβαλαν στο σπίτι του και λεηλάτησαν τα υπάρχοντά του στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα. Πήραν πολλά πολύτιμα αντικείμενα από τον κ. Πορ, όπως χρυσό, φυλαχτά, πολυτελείς τσάντες, ακόμη και τη σχολική τσάντα του παιδιού του που χρησιμοποίησαν για να κουβαλήσουν τα κλεμμένα, αφού πέταξαν τα βιβλία του παιδιού του και τα σχολικά του στο πάτωμα.

«Τρεις κατοικίες παραβιάστηκαν εκείνη την ημέρα», δήλωσε ο κ. Πορ. «Έχασα συνολικά 1.2 εκατομμύρια μπατ».

Οι κλέφτες, ύποπτοι ότι μπήκαν από τις πίσω πύλες του σπιτιού του κ. Πορ που συνδέονταν με έναν παχύ κήπο με μπανάνα, στη συνέχεια προχώρησαν σε δύο άλλα σπίτια στη γύρω περιοχή. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ανέφερε ότι έχασε 500,000 μπατ σε μετρητά, ένα πυροβόλο όπλο και ένα ρολόι Rolex, ενώ ένας άλλος θρήνησε για την κλοπή χρυσού που ζύγιζε πάνω από 14 μπατ. Οι συνδυασμένες απώλειες και από τις τρεις διαρρήξεις ξεπέρασαν τα 5 εκατομμύρια μπατ.

Φοβούμενος ότι τα κλεμμένα τιμαλφή μπορεί να χαθούν για πάντα εάν οι δράστες παραμείνουν ελεύθεροι, ο κ. Πορ προέτρεψε την αστυνομία του Τσονμπούρι να λάβει άμεσα μέτρα. Τόνισε την επείγουσα σύλληψη των ενόχων για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά από το να ταλαιπωρήσουν την κοινότητα στο μέλλον.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.