Τρεις νεαροί έφηβοι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση μοτοσικλέτας-φορτηγού στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Σρι Ράτσα -

Τρεις έφηβοι τραυματίστηκαν (δύο σοβαρά) το απόγευμα της Τρίτης σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με εξάτροχο φορτηγό στην περιοχή Σρι Ράτσα της επαρχίας Τσονμπούρι.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:40 μ.μ. της 16ης Ιανουαρίου στο Ban Surasak στην υποπεριφέρεια Khao Khansong και αφορούσε μια μαύρη μοτοσικλέτα Honda Zoomer-X και ένα λευκό φορτηγό Isuzu 6 τροχών.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε ένα 14χρονο αγόρι (το όνομα δεν αναφέρεται), έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή και συγκρούστηκε με το φορτηγό, το οποίο μετατρεπόταν σε εταιρεία για να παρκάρει. Ο νεαρός αναβάτης υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι, απώλεια συνείδησης και αιμορραγία από το αυτί. Οι δύο επιβάτες του, και οι δύο επίσης 14 ετών, τραυματίστηκαν επίσης, ο ένας με σπασμένο δεξί πόδι. Οι τρεις μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο Laem Chabang για επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Ο οδηγός φορτηγού, ο 60χρονος κ. Λεκ Άμκλιν, δήλωσε ότι αγνοούσε τη μοτοσυκλέτα που πλησίαζε μέχρι τη στιγμή της πρόσκρουσης. Ο μπροστινός τροχός και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας υπέστησαν ζημιές, ενώ το φορτηγό έφερε σημάδια πρόσκρουσης στην αριστερή μπροστινή πλευρά.

Οι τοπικές αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος μετά από καταθέσεις μαρτύρων. Άγνωστη είναι μέχρι στιγμής η κατάσταση των τριών εφήβων.

ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค
ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค
ΦΩΤΟ: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.