Ο Bruno Mars ετοιμάζεται να κάνει το Bangkok Groove τον Μάρτιο του 2024, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thaiticketmajor

Εθνική -

Η διεθνής μουσική αίσθηση Bruno Mars πρόκειται να κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στην Ταϊλάνδη με την πρώτη του συναυλία μετά από έξι χρόνια. Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση, με τίτλο «Bruno Mars Live in Bangkok», έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο φημισμένο στάδιο Rajamangala.

Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια συναρπαστική ερμηνεία με μια σειρά από επιτυχίες του Bruno Mars που κορυφώνονται στα chart, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών κομματιών όπως "Uptown Funk", "Just the Way You Are", "That's What I Like", "When I Was Your Man », «Talking to the Moon» και «24K Magic».

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. για τα μέλη του Live Nation Tero, με τις πωλήσεις στο ευρύ κοινό να ξεκινούν στις 26 Ιανουαρίου, επίσης στις 10 π.μ. Για τους πρόθυμους θαυμαστές, τα εισιτήρια VIP Gold πωλούνται στα 11,000 μπατ, ενώ τα εισιτήρια VIP Silver κυμαίνονται από 5,500 μπατ έως 9,000 μπατ. Τα μόνιμα εισιτήρια προσφέρουν διάφορες επιλογές, με τιμές που κυμαίνονται από 2,000 μπατ έως 5,000 μπατ.

Τα εισιτήρια μπορούν εύκολα να αγοραστούν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Live Nation Tero (www.livenationtero.co.th) ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Thai Tickets Major. Η επερχόμενη συναυλία του Bruno Mars υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με το χαρακτηριστικό στιλ του, τις ενεργητικές ερμηνείες του και μια βιτρίνα των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτό το παγκόσμιο ποπ εικονίδιο στην Μπανγκόκ!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.