Παγιδευτής πουλιών στην περιοχή της Πατάγια ηλεκτροπληξία, άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά

Πατάγια -

Δύο άνδρες από την Ταϊλάνδη υπέστησαν ηλεκτροπληξία από ηλεκτρική γραμμή υψηλής τάσης ενώ συμμετείχαν σε δραστηριότητες παγίδευσης πουλιών κοντά στην πανεπιστημιούπολη Pattaya του Πανεπιστημίου Thammasat την Τετάρτη. Το περιστατικό στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα και άφησε σοβαρά εγκαύματα στον άλλο.

Περίπου στις 5:30 μ.μ. της 17ης Ιανουαρίου, η αστυνομία της Πατάγια ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης Pattaya του Πανεπιστημίου Thammasat, Moo 5, υποπεριοχή Pong, περιοχή Banglamung, επαρχία Chonburi. Κατά την άφιξη, οι αρχές εντόπισαν φωτιά σε ακτίνα περίπου 400 μέτρων και εντός της ζώνης της φωτιάς ανακάλυψαν τα πτώματα δύο Ταϊλανδών ανδρών που είχαν καεί σοβαρά.

Ένας από τους άνδρες, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Kritsana Namdokmai, 35 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του στη σκηνή αφού υπέστη εγκαύματα σχεδόν στο 80% του σώματός του. Ένας άλλος άνδρας, ο κ. Kananek Wasanti, 37, επέζησε από το περιστατικό, αλλά υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα δύο του πόδια και στη μέση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια για επείγουσα περίθαλψη.

Η αστυνομία της Πατάγια βρήκε στο σημείο ένα κλουβί πουλιών, με ένα ζωντανό περιστέρι μέσα και έναν ολοσχερώς καμένο σωλήνα αλουμινίου μήκους περίπου 10 μέτρων.

Σύμφωνα με τον πατέρα του κ. Kritsana, Pong Namdokmai, 72 ετών, ο γιος του και ο φίλος του έστηναν παγίδες πουλιών στην περιοχή όταν συνέβη το περιστατικό. Πίστευε ότι ένας σωλήνας αλουμινίου που κρατούσε ο γιος του ήρθε κατά λάθος σε επαφή με μια γραμμή ρεύματος υψηλής τάσης από πάνω, με αποτέλεσμα να προκληθεί βίαιο ηλεκτροπληξία. Το σοκ σκότωσε τον γιο του και προκάλεσε επίσης μια πυρκαγιά που έπληξε τα γύρω λιβάδια.

Η σορός του Kritsana στάλθηκε στο νοσοκομείο Banglamung για λεπτομερή ιατροδικαστική εξέταση και ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ Πατάγια. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία ερευνά το περιστατικό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.