Σκάνδαλο κομμάτων Move Forward: Πρωτοχρονιάτικη φιλονικία των βουλευτών Nonthaburi αποκαλύπτει περισσότερους από 20 υπόπτους υπό τον έλεγχο της αστυνομίας

Nonthaburi-

Στις 10:30 π.μ., στις 16 Ιανουαρίου 2024, ο κ. Parit Wacharasindhu, εκπρόσωπος του Κόμματος Move Forward, αποκάλυψε δημόσια την πρόοδο της έρευνας για την υπόθεση των βουλευτών Nonthaburi που επιτέθηκαν σωματικά ο ένας στον άλλο σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στις 13 Ιανουαρίου. .

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας, ο κ. Kittipat Suriyachan, ο προσωπικός βοηθός της κυρίας Panyarat Nanthaphusitanon, βουλευτής της Περιφέρειας Nonthaburi 2, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από περισσότερα από 20 άτομα κατά τη διάρκεια ενός πρωτοχρονιάτικου πάρτι στις 13 Ιανουαρίου, στο Wat Pho Phueak, Bang Kruai, Nonthaburi.

Επί του παρόντος, οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα και συγκέντρωσαν πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να λογοδοτήσουν εμπλεκόμενα άτομα για αδικήματα σωματικής επίθεσης.
Ο εκπρόσωπος του Κόμματος Move Forward δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η διαδικασία δικαιοσύνης περιελάμβανε την αστυνομία που ερευνούσε επί του παρόντος για στοιχεία και δράστες, και τη διαδικασία εσωτερικής έρευνας του κόμματος μέσω της πειθαρχικής επιτροπής.

Μετά την ενημέρωση του κόμματος για το συμβάν, ξεκίνησε μια διαδικασία έρευνας για να επισπευσθεί η ανακάλυψη των γεγονότων και να κινηθούν νομικά εναντίον μελών του κόμματος που διαπράττουν εγκλήματα και αποδίδουν δικαιοσύνη για το θύμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κόμματος Move Forward.

Η πειθαρχική επιτροπή Move Forward θα διερευνήσει περαιτέρω τα εμπλεκόμενα άτομα εκτός κόμματος και το κίνητρο πίσω από το συμβάν, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Move Forward Party.

Αρχικά, ο Kittipat, το θύμα, ζήτησε προηγουμένως μια ηθική έρευνα στην πειθαρχική επιτροπή για τον κ. Anusorn Kaewwichian, βουλευτή της περιφέρειας Nonthaburi 3, τον Δεκέμβριο του 2023 και και οι δύο φέρεται να είχαν προσωπική σύγκρουση καθώς ο Kittipat ετοιμαζόταν να θέσει υποψηφιότητα στις τοπικές εκλογές στην περιφέρεια Nonthaburi 3 κάτω από την περιοχή του Anusorn, ανέφεραν ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, το Κόμμα Move Forward δεσμεύτηκε να θεωρήσει τους δράστες υπεύθυνους για τα εγκλήματά τους και να τους τιμωρήσει ανάλογα με τη σοβαρότητά τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κόμματος Move Forward.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.