Pattaya «Naklua Walk and Eat Festival» ολοκληρώνεται με γαστρονομικές απολαύσεις και πολιτιστική εμβάπτιση

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Το 15ο ετήσιο «Naklua Walk and Eat Festival» ολοκληρώθηκε με χαρά στις 14 Ιανουαρίου 2024, αφήνοντας πίσω του μια ζωντανή ταπετσαρία πολιτιστικής εμβάπτισης, γαστρονομικές απολαύσεις και κοινοτικό πνεύμα.

Την τελετή λήξης, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σκηνή μπροστά από το Κυβερνητικό Ταμιευτήριο, στο Banglamung Branch, την Κυριακή, προήδρευσε ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, κ. Poramase Ngampiches.

Αυτή η εκδήλωση διάρκειας έξι εβδομάδων, η οποία διεξήχθη κάθε Σάββατο και Κυριακή από 2 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου 2023 και από 6 Ιανουαρίου έως 14 Ιανουαρίου 2024, διοργανώθηκε από το Τμήμα Τουρισμού και Αθλητισμού. Η πρωτοβουλία είχε στόχο να αναζωογονήσει την περιοχή Naklua ως βιώσιμο τουριστικό προορισμό, βασιζόμενη στον πλούσιο τοπικό πολιτισμό και το ζωντανό κοινοτικό πνεύμα της.

Μεταμορφώνοντας την περιοχή σε πεζόδρομο, η εκδήλωση παρουσίασε εκατοντάδες πάγκους με φρέσκα θαλασσινά, σπιτικά προϊόντα και μοναδικά αναμνηστικά, όλα πωλούνται σε τιμές φιλικές προς την τσέπη. Ο αέρας έσφυζε από ζωηρή φλυαρία και παραδοσιακή μουσική καθώς οι επισκέπτες, τόσο ταϊλανδοί όσο και διεθνείς, τριγυρνούσαν στο δρόμο αναζητώντας κάτι να φάνε και να αγοράσουν για τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους.

Καθώς οι κουρτίνες έκλεισαν στη 15η έκδοση, η επιτυχία του «Naklua Walk and Eat Festival» αντήχησε σε όλη την κοινότητα. Αυτή η πολύχρωμη γιορτή της τοπικής κουλτούρας όχι μόνο ενίσχυσε τον τουρισμό αλλά και ενδυνάμωσε τους κατοίκους να γίνουν θεματοφύλακες της δικής τους κληρονομιάς.

Τα λέμε φέτος τον Δεκέμβριο για άλλη μια φορά Walk and Eat Festival!

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.