Η αστυνομία βοηθά τον Τούρκο τουρίστα να πιάσει νεαρό κλέφτη στην παραλία Jomtien

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε γρήγορα έναν νεαρό κλέφτη νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αφού άρπαξε το τηλέφωνο ενός Τούρκου τουρίστα στην παραλία Jomtien.

Υπαρχηγός Έρευνας Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Thananon Atipansi ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 13χρονου αγοριού, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε λόγω ηλικίας, το οποίο άρπαξε ένα τηλέφωνο Redmi αξίας περίπου 4,500 μπατ από τον 58χρονο Τούρκο τουρίστα κ. Akis Kul στην νωρίς το πρωί της 15ης Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με τον Αντισυνταγματάρχη Thananon, ο αστυνομικός της Pattaya Tassanai Termphon (στη φωτογραφία φορώντας λευκό πουκάμισο και τζιν) περιπολούσε την παραλία Jomtien σε μια λεπτομέρεια ασφαλείας τουριστών με πολιτικά ρούχα. Στη συνέχεια, ο Tassanai άκουσε τις κραυγές του κ. Άκη για βοήθεια και εντόπισε το νεαρό αγόρι να φεύγει με το τηλέφωνο. Με μια γρήγορη καταδίωξη, ο αστυνομικός Tassanai συνέλαβε το αγόρι στις εκβολές του Soi 2 στην Jomtien Beach Road, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος και όχι μακριά από το αστυνομικό τμήμα Dongtan. Το αγόρι ομολόγησε την κλοπή, ισχυριζόμενος ότι σκόπευε να κρατήσει το τηλέφωνο για τον εαυτό του.

Αφηγούμενος το έγκλημα στην αστυνομία και στο The Pattaya News, ο κ. Άκης αποκάλυψε ότι συνομιλούσε με τον νεαρό ύποπτο που πλησίασε σαν να του έκανε μια ερώτηση όταν ο ύποπτος άρπαξε ξαφνικά το κινητό από το χέρι του κ. Άκη και τράπηκε σε φυγή. Ο κ. Άκης φώναξε αμέσως για βοήθεια και την πήρε από τον αξιωματικό Tassanai, ο οποίος περιπολούσε εκεί κοντά. Ο αστυνομικός έτρεξε πίσω από τον ύποπτο και κατάφερε να τον πιάσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο κ. Άκης εξέφρασε την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στον αστυνομικό Tassanai που τον βοήθησε να πιάσει τον κλέφτη. Ανέφερε ότι η γρήγορη δουλειά της αστυνομίας της Πατάγια τον έκανε να νιώθει βαθιά στοργή για την Πατάγια και τις αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης. Ο Τούρκος τουρίστας αγκάλιασε επίσης τον αξιωματικό για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Αργότερα, προχώρησε στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να αναφέρει επίσημα το περιστατικό.

Θα ενημερωθείτε με τους γονείς του αγοριού σχετικά με την κλοπή και τις δικαστικές διαδικασίες ανηλίκων που κινήθηκαν.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.