Περιήγηση με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Μπανγκόκ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης)—

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης έχει προσκαλέσει τους τουρίστες να ανακαλύψουν την Μπανγκόκ μέσω της ξενάγησης με λεωφορείο Double Decker Elephant Hop-on Hop-off.

Το λεωφορείο hop-on hop-off επιτρέπει στους τουρίστες να επισκεφθούν 16 σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Siam Paragon, MBK Center, Samyan Mitrtown/Wat Hualumpong, Wat Trai Mit, China Town, Grand China Hotel/Dragon Temple Kammalawat, Loha Prasat/ Pra Tu Phee, Khao San Road, Giant Swing, Wat Pho, Sanamluang/Royal Grand Palace, Wat Arun, ICONSIAM, Mahanakhon Skywalk (King Power Mahanakhon), Νυχτερινή Αγορά Patpong και Central World.

Στο λεωφορείο, οι τουρίστες μπορούν να επιλέξουν εσωτερικά ή υπαίθρια καθίσματα για να απολαύσουν την πανοραμική θέα της πόλης ενώ ακούνε τους ενημερωτικούς ηχητικούς οδηγούς σε επτά γλώσσες, δηλαδή αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, κινέζικα, κορεάτικα και ταϊλανδέζικα. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους δρομολόγιο για να περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Μπανγκόκ με τον ρυθμό τους με ένα εισιτήριο για μία ημέρα, δύο ημέρες ή τρεις ημέρες πρόσβασης με λεωφορείο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://elephantbustours.com/

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δημοσίων σχέσεων.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.