Καταστροφή για την Ημέρα του Παιδιού: 44 παιδιά τραυματίστηκαν καθώς η επίδειξη οχημάτων διάσωσης από φυσική καταστροφή στράβωσε στο Satun

Satun-

Στις 13 Ιανουαρίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Satun ανέφεραν ένα ατύχημα την Ημέρα του Παιδιού στην υποπεριφέρεια Kuan Don στο οποίο οι αξιωματούχοι έκαναν παράσταση χρησιμοποιώντας ένα όχημα διάσωσης από φυσική καταστροφή. Μια δυσλειτουργία σε τμήμα του οχήματος διάσωσης προκάλεσε 44 παιδιά να τραυματιστούν ως επί το πλείστον ελαφρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικών ΜΜΕ, μια χαλύβδινη σφεντόνα έσπασε ενώ οι αξιωματούχοι χειρίζονταν ένα όχημα γέφυρας που χρησιμοποιήθηκε για επιχειρήσεις διάσωσης από φυσική καταστροφή. Την ώρα της ατυχούς δυσλειτουργίας στο όχημα επέβαιναν πολλά παιδιά.


«44 παιδιά υπέστησαν μικροτραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στην πλάτη, στη μέση και στον καρπό, μετά την πτώση της γέφυρας στο έδαφος. Ωστόσο, 3 παιδιά παρακολουθούνταν στενά από γιατρούς μετά το ατύχημα για πιθανούς περαιτέρω τραυματισμούς», ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης του Satun.

Μετά το ατύχημα, ο κ. Sakra Kapilakhan, Κυβερνήτης του Satun, εξέδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν την ευθύνη για την κατάσταση και να φιλοξενήσουν τα θύματα. Τέλος, η Sakra τόνισε την απαγόρευση χρήσης μεγάλων μηχανών για μελλοντικές παραστάσεις την Ημέρα του Παιδιού στο Satun.

Η έρευνα για τη συντήρηση του οχήματος και της συσκευής ήταν προφανώς σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.