Βρέθηκε καμένο ανθρώπινο σώμα σε δάσος κοντά στην Πατάγια, ύποπτο για φόνο

Τσονμπούρι -

Η αστυνομία του Τσονμπούρι ερευνά ενεργά την υπόθεση ενός καμένου σώματος που βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο Wat Tam Prathun στην περιοχή Banglamung του Chonburi στις 13 Ιανουαρίου 2024.

Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Jiraphong Aeabfang, Αναπληρωτής Αρχηγός Έρευνας στο αστυνομικό τμήμα Nongprue, έλαβε μια αναφορά για την ανακάλυψη γύρω στις 6:00 μ.μ. Το πτώμα, που βρισκόταν περίπου 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο στο Πονγκ, ανήκε σε άγνωστο άνδρα ύψους μεταξύ 165-170 εκατοστών. Έδειξε σημάδια καμένου, πιθανότατα με καύσιμο από λάστιχο αυτοκινήτου.

Ο κ. Supol Kamjak, ένας 35χρονος θυρωρός σχολείου από ένα κοντινό σχολείο, έπεσε πάνω στην τρομακτική σκηνή ενώ ακολουθούσε αχρησιμοποίητα ηλεκτρικά καλώδια και περπατούσε τον σκύλο του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες προκύπτει ότι το θύμα σκοτώθηκε αλλού και μεταφέρθηκε στο σημείο για καύση. Ωστόσο, λόγω βροχής, η σορός δεν αποτεφρώθηκε πλήρως.

Η σορός έχει αποσταλεί για περαιτέρω εξέταση στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος και να παρασχεθεί βοήθεια στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει την πρόσβαση στον τόπο του εγκλήματος και συλλέγουν ενεργά στοιχεία για να επισπεύσουν την επίλυση της υπόθεσης.

Από τις 14 Ιανουαρίου, προέκυψαν δύο σημαντικά στοιχεία: ένα δελτίο ταυτότητας που ανήκε στον κ. Thanathip Wadthaisong, έναν 30χρονο κάτοικο της επαρχίας Kalasin, βρέθηκε κοντά στο πτώμα. Ωστόσο, οι αρχές επαληθεύουν εάν η ταυτότητα ανήκει στο θύμα.

Επιπλέον, πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής υποδηλώνουν πιθανή σύνδεση με ένα ξεχωριστό περιστατικό κοντά. Ο κ. Thuy, το επίθετο που κρατείται για την προστασία του, ένας 53χρονος πιθανός μάρτυρας, αφηγήθηκε ότι ήταν μάρτυρας μιας βάρβαρης επίθεσης με μαχαίρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Ιανουαρίου. Περιέγραψε ένα λευκό σεντάν, έντονες διαφωνίες και ένα άτομο που μαχαίρωσε επανειλημμένα έναν μαχόμενο άνδρα που προσπάθησε να διαφύγει. Στη συνέχεια ο δράστης έσυρε το θύμα στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε.

Ο κ. Thuy βρήκε ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι στη συνέχεια και επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία. Ωστόσο, δεν είχε εντοπιστεί κάποιος τραυματίας εκείνη τη στιγμή. Ο κ. Thuy εξέφρασε φόβο για αντίποινα και έφυγε από το σπίτι του μέχρι να έρθει σε επαφή οι αρχές στις 13 Ιανουαρίου.

Η επαρχιακή αστυνομία του Τσονμπούρι ερευνά ενεργά και τα δύο περιστατικά, αναζητώντας στοιχεία για να διαπιστωθεί μια πιθανή σχέση.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.