Η Πατάγια αναλαμβάνει γρήγορη δράση: Οι πινακίδες διασταύρωσης πεζών προσαρμόστηκαν μετά από αναφορές τουριστών που χτυπούν τα κεφάλια τους σε χαμηλές κρεμαστές πινακίδες

Πατάγια-

Στις 11 Ιανουαρίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πατάγια έλαβαν παράπονα από ντόπιους ότι πολλοί ξένοι τουρίστες χτύπησαν τα κεφάλια τους με πινακίδες διάβασης πεζών στην περιοχή Jomtien, Pattaya.

Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι πολλοί τουρίστες χτύπησαν το κεφάλι τους με πινακίδες διάβασης πεζών καθώς ήταν πολύ χαμηλά, προκαλώντας επαναλαμβανόμενα επεισόδια.
Στις 12 Ιανουαρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες επιθεώρησαν την περιοχή στη δεύτερη οδό Jomtien και τη διασταύρωση Hanuman Jomtien και προσάρμοσαν ξανά τις πινακίδες διάβασης πεζών πάνω από το ύψος του κεφαλιού.
Οι ντόπιοι εξέφρασαν συγχαρητήρια για τη γρήγορη ανταπόκριση των αξιωματούχων της Pattaya στο αίτημα, καθώς θα αποφευχθεί η μελλοντική ταλαιπωρία κατά το περπάτημα από τις πινακίδες.

Το TPN Media σημειώνει ότι ορισμένα σχόλια στο Διαδίκτυο, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να εστιάζουν στα κινητά τους τηλέφωνα ή να αποσπώνται με άλλον τρόπο την προσοχή τους ενώ περπατούν και στη συνέχεια θα ήταν λιγότερο πιθανό να περάσουν σε πιθανά εμπόδια.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.